A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Már elérhető a GMG ColorServer 5.1 színmenedzsment workflow

A GMG ColorServer színmenedzsment szoftver 5.1-es verziójának bemutatásával új lehetőségek nyílnak meg a felhasználók számára, különösen a csomagolástechnika területén.

Olyan nagy kihívások, mint az iparági sztenderdeken túlmutató körülmények is könnyedén kezelhetők a GMG ColorServer és GMG OpenColor szoftverek használatával. Minden olyan feladat, amikor különleges alapanyagokra, vagy direkt színek nyomtatására van szükség – egyúttal túl is mutat az iparági sztenderdeken. Amikor pedig hagyományos nyomtatási feladatokat végzünk, a kiváló minőségű színhelyesség kötelező elvárás, a profilozás és retusálás azonban túl összetett és időigényes feladatoknak tűnnek. Kimagasló tudás szükséges a színhelyesség maximalizálására.

A GMG ColorServer 5.1 könnyed megoldást kínál. A szoftver legújabb verziója közvetlen kapcsolatot biztosít a GMG OpenColor színprofilozó eszközéhez. A GMG OpenColorban megalkotott színprofilok mostantól használhatók a GMG ColorServer szoftverben, amely tartalmazza a testre szabható CMYK profilokat, illetve direkt szín átalakítást. Az iparági sztenderdekből az egyéni feltételek felé történő könnyű átmenet kiegyensúlyozott munkafolyamatot biztosít azon felhasználók számára, akiknek szüksége van a házon belüli sztenderdizálásra.

- Hirdetés -

Sign&Display