A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA TOP 100 könyvbemutató, szerző által dedikált vásárlás

Bemutatásra kerül a tavaly megjelent MAGYAR LOGÓK kötet testvére, a MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA TOP 100 és kiegészítése a MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA E-BOOK

2022. december 2-án, pénteken 16 órakor a Magyar Képzőművészeti Egyetem, Budapest 1062 Andrássy út 69-71., Könyvtárában.

A kötetről röviden:

A Magyar tervezőgrafika TOP 100 a kortárs magyar grafikai tervezés izgalmas világába kalauzol el bennünket. A könyv törzsanyaga 100 kiemelkedő, magyar alkotók által készített tervezőgrafikai művet mutat be. Azokat az alkotásokat, melyeket a hazai és nemzetközi szakmai zsűri a legjobbnak ítélt a nyilvános pályázatra érkezett több mint félezer pályamű közül.

Ezek a méltán nyertes alkotások a kötet tényleges főszereplői, rajtuk keresztül – a könyv fontos szakmai összegzéseivel együtt – átfogó képet nyerhetünk az itthoni tervezőgrafika múltjáról, jelenéről és folyamatos változásáról. Nemcsak a hazai vizuális kultúra örvendetes fejlődése zajlik a szemünk előtt, hanem a 21. század kihívásaira adandó aktuális válaszok folyamatos kutatása is.

Vasvári Péter
https://www.magyartervezografika.hu

- Hirdetés -

Sign&Display