A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítások egy időben, egy helyen

Idén május 14-17. között kerül megrendezésre a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttes a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, mely kétévente vonultatja fel a különböző ipari ágazatok szereplőit, a szakmai újdonságokat, a költséghatékony ipari megoldásokat és az Ipar 4.0 legújabb „hódításait”.

Visszatekintés a 2017-es kiállításra
A 2017-es esemény mind kiállítószámát mind látogatószámát tekintve az utóbbi időkben a legnagyobb ipari rendezvény volt hazánkban. 19 ország 425 kiállítója volt jelen, melynek 26%-a külföldi cég volt. Magyarország legnagyobb ipari seregszemléjén valamennyi olyan ágazat részt vett, amely vezető szerepet játszik az ipari digitalizáció, az ipar 4.0 térhódításában.
A szerszámgépes és más gépipari szereplők, a robotgyártók, az elektronikai vállalatok, a logisztika képviselői, a vezérlések megvalósítói egyaránt nagy számban voltak jelen a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. 2017-re a 2015. évi rendezvényhez képest számos témakör erősödött, kiállítószámban és területben bővült, így szélesebb választékkal várta az érdeklődő szakembereket:

 • robottechnika (127%-os területnövekedés)
 • szerszámgépgyártás (40%-os növekedés kiállítószámban és területben)
 • ipari logisztika (100%-os területnövekedés)
 • szoftverek (90%-os területnövekedés)

Mi várható az idei Mach-Tech és Ipar Napjai eseményeken
A rendezvény nyitása előtt 1 hónappal elmondható, hogy óriási az érdeklődés a kiállítások iránt, folyamatosan érkeznek a jelentkezési ívek, nem csak a törzskiállítóktól, de számos új cég is részvételéről biztosította a szervezőket. 19 ország 420 vállalata foglalta le helyét a Budapesti Vásárközpontban, melyek közül 100 üzletági szereplő 100%-ban külföldi. A kiállítás-együttes sikerességére való tekintettel, újabb pavilon került megnyitásra, így 2019-ben már a D pavilont is megtöltik a kiállítók az A, a G és az F pavilonok mellett, hogy a látogatók ténylegesen átfogó képet kapjanak az ipari ágazatok jelenlegi kínálatáról, lehetőségeiről, jövőbeni fejlesztéseiről. A bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal készülnek, hogy az IPAR NAPJAI – MACH-TECH-en megmutassák a látogatóknak, két kiállítás között sem pihennek, folyamatosan fejlesztik termékeiket, szolgáltatásaikat.
A kiállítók részére 2019-ben is meghirdették a NAGYDÍJ versenyt, melyre azon cégek nyújthattak be március 22-ig pályázatokat, akik valamilyen újdonsággal, innovációs tartalommal rendelkező terméket, szolgáltatást, eljárást, technológiát tudnak kínálni ágazatukban, ipari szegmensükben. A beérkezett dokumentumokat egy szakértőkből álló zsűri bírálja el. A különböző kategóriák nyerteseinek díjai a kiállítás megnyitóján kerülnek majd átadásra.

További tervezett programok:

 • Ipar 4.0 konferencia
 • B2B Beszállítói Fórum
 • Linde Targoncaverseny
 • Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara energetikai továbbképzés
 • Vasúti járműipari konferencia a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés szervezésében, valamint szimpózium és workshop
 • Munkavédelmi Konferencia
 • Színvonalas kiállítói  előadások, workshopok (AdvanTec Mérnöki Zrt., Galika, IFKA, Robot-X, Varinex, Walter Austria)
 • Techtogether verseny a műszaki felsőoktatásban tanuló diákcsapatok részére

A Signdepot az Xlase legújabb kombinált sík-cső lézervágó berendezését állítja ki
A Signdepot Europe Kft. a lézervágáshoz az Xlase és a HSG márka kizárólagos hazai képviselőjeként sík-, kombinált sík-cső, valamint csővágó gépeit mutatja be az idei kiállításon. A kínálatban lévő ipari fiberlézervágó gépek magas műszaki színvonalat képviselnek a kis- és középvállalatok számára is megfizethető árszinten és professzionális szolgáltatásokkal. A reklámgrafikai területen számos gyártó képviseleteként komplett megoldásokat nyújtanak a nyomdai és a reklámgrafikai vállalkozásoknak. Digitális nagy formátumú nyomtatók, UV-nyomtatók, pólónyomtatók, szublimációstranszfer-nyomtatók, vágóplotterek és több száz egyéb termék szerepel a választékban, a legtöbb készletről azonnal kapható.


Az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon a Signdepot az Xlase legújabb kombinált sík-cső lézervágó berendezését állítja ki 2 kW fiberlézer-teljesítménnyel, 3000 mm×1500 mm-es asztalmérettel és 6500 mm-es csőforgató egységgel azzal a céllal, hogy megismertesse a látogatókkal a kombinált lézergépek előnyeit. Mivel a kiállított berendezés a gyártó legújabb fejlesztése, egyben mód nyílik a legfrissebb típus bemutatására a szakmai közönségnek.

Az ideális célközönség a kis- és közepes méretű gazdasági társaságok lézergép-beruházási igénnyel.

Standszám: A pavilon 207A

Bővebb információ a kiállításokról: www.iparnapjai.hu

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display