A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Liyu és iEcho nyílt nap

Idén január 25-én eljött a pillanat, hogy a Liyu nyomtatók és az iEcho kivágóasztalok hazai forgalmazója megtartsa első szak­mai nyílt napját. Kétségkívül megérte elutazni Pécsre, hiszen a szervezők valóban egy teljes napot szenteltek annak, hogy részletesen bemutassák gépeiket, illetve a velük készíthető alkalmazások széles körét. Az érdeklődők pedig nyugodtan kér­dezhettek, illetve kérhettek olyan feladatokat, amelyek legin­kább a saját cégük esetében fontosak. Mindig az első lépést a legnehe­zebb megtenni…

Ha például egy hideg téli napra éb­redünk, nehezen tesszük meg az első lépéseket, hogy kimenjünk a szabad­ba egy sétára. Aztán amikor már elin­dultunk, annyira kellemes érzés kerít hatalmába, hogy nem is akarjuk ab­bahagyni.

Nagyjából így van ez egy számunk­ra új, még ismeretlen márka eseté­ben is, hiszen félünk mi az elsők lenni, hogy kipróbáljuk, hogy belevágjunk egy beruházásba. Persze érdemes jól megfontolni mindezt, ezért is szer­vezték a Liyu és az iEcho forgalmazói a nyílt napot, hogy minden érdeklő­dő nyugodt körülmények között, de mégis termelés közben tapasztalhas­sa meg, mire is képesek termékeik.

Közép-Kelet Európai Képviselet

A hazai képviselet látja el a Liyu és iEcho gépek értékesítési, szerviz, és ügyfélszolgálati feladatait Horvátor­szágban, Magyarországon, Szerbiá­ban, Szlovákiában és Szlovéniában is. A szerviztámogatás kiemelt fontos­sággal bír, ezért nagy előny, hogy bár­milyen probléma adódik egy géppel, azt nagyon rövid időn belül képesek javítani – nem kell tehát tartani meghi­básodás miatti hosszú leállástól.

Liyu printer – minőségi ipari nyomtatók nagyformátumú nyom­tatáshoz

A LIYU PRINTER 20 éves múltra te­kint vissza és mára jelentős piaci sze­replővé vált a szélesformátumú, ipa­ri nyomtatók terén. Jelenleg több mint 60 országban rendelkezik kiter­jedt értékesítő hálózattal. A legmo­dernebb technológiára építve, kar­öltve a KONICA-MINOLTA-val és a PANASONIC-kal számos felhasználási területen magas minőségű megoldá­sokat kínál. A nyomtatók minden elő­írásnak és szabványnak megfelelnek, amelyeket a CE Tanúsítvány és ISO minősítések is alátámasztanak.

A LIYU PRINTER kínálatában – UV és UV LED táblanyomtató, direkt szubli­mációs textilnyomtató, UV LED teker­cses nyomtató és solvent nyomtatók találhatóak.

A versenyképes árak, az alacsony üze­meltetési költségek, a megbízható technológia sok vállalkozás számá­ra elérhetővé teheti az ipari nyomta­tók beszerzését, használatát, emellett a magyarországi képviselet 24 órás online ügyfélszolgálattal, gyors szer­viz és alkatrészellátással is segíti az ügyfeleit. A hazai szakszervíz mun­katársai az említett országokban egy napos kiszállással, azonnali hibaelhá­rítást garantálnak.

A nyílt nap keretében bemutatták a Liyu KR UV 3020 táblanyomtatót, 3m x 2m asztalmérettel, és 5 nyomtató­fejjel, CMYK+fehér konfigurációban.

Ezzel a nyomtatóval akár 100 mm vastag felületeket nyomtathatunk 2880 dpi-s nyomtatási minőségben. A felhasználási köre igen sokrétű, hi­szen nyomtathatunk üveg felületre – előkezelés nélkül, vagy akár textil, PVC, bőr, fa, bútorlap, hullámkarton, hablemez anyagokra. A Liyu KR UV táblanyomtató így remekül használ- ható ofszet, digitális nyomdák számára, csomagolóanyag és bútorgyártó cégeknek, természetesen sign and display gyártóknak, illetve számos egyéb ipari gyártó számára. A LIYU KR UV táblanyomtató két különböző típusban érhető el. A 2512-es nyomtatási felülete 2500 mm × 1250 mm, a 3020-as modell asztalmérete pedig 3000 mm × 2000 mm. Szintén megismerhettük a Liyu UV LED 3204 típusú, 3,2 méter széles tekercses nyomtatóját, négy nyomtató- fejjel. Ez a nyomtató környezetbarát, gyors és magas minőségű nyomta- tást kínál felhasználói számára. Az energiatakarékosan működő, nagysebességű tekercsnyomtatóval nyom- tathatunk vinyl, papír, ponyva, háló vagy akár tekercses textil anyagokra, akár fehér színnel is. A nyomtató termelési költsége kifejezetten alacsony – szinte megegyezik az eco solvent gépek adataival, az elkészült nyomataink pedig garantáltan minimum 2 évig UV állók.

iECHO TK3S 3521 – Nagyformátumú digitális kivágó rendszer

Több mint 20 éves fejlesztési, gyártási, értékesítési tapasztalatnak köszönhetően az iECHO mára a piac egyik legkeresettebb és legnépszerűbb márkái közé tartozik világszerte, ezt támasztja alá az évi 1000 db feletti gépeladásuk. A választható vágófejek, kamerarendszerek, az automata anyagtovábbító egység, szoftver opciók és egyéb kiegészítők sokfajta anyag megmunkálását teszik lehetővé és számos iparágban – reklám-és dekoráció, textilipar, csomagolóipar, autó-és egyéb járműgyártás – már bizonyítottak. Az iECHO vágórendszerek ipari felhasználásra vannak tervezve, akár 7/24 munkavégzésre is alkalmasak, stabil, minőségi eredményt biztosítanak és hazánkban már 24 órás online asszisztencia is biztosított hozzájuk.

Az iEcho szoftvere képes folyamatosan és automatikusan optimalizálni az extra hosszú nyomtatott minták kontúrvágásának támogatását; a Vision Cutting System kamera-és szoftver egység azoknak ajánlott, akik a textiliparban érdekeltek. Az iEcho akár egyedi méretű gépeket is kész legyártani, de a szériában gyártott vágóasztalok is moduláris elemekből állnak, így akár a szervizelés, akár az új fejlesztésű elemek beépítése a későbbiekben sem okoz gondot. A nagyformátumú, gyors kivágórendszereket egy rendkívül intelligens ellenőrző automatikával párosították, ami a gyorsaságon kívül, stabilitást és nagy pontosságot eredményez.

A nyílt nap keretében bemutatott iEcho TK3S 3521 nagyformátumú vágórendszer kifejezetten nagy, 3,5 m x 2,1 méteres asztalmérete kifejezetten alkalmassá teszi nagyformátumú digitális nyomtatással foglalkozó cégek számára, hiszen használatával az utómunka jelentősen felgyorsít- ható és minimálisra csökkenthető a gyártás közben keletkező hulladék mennyisége. Egy 3 m x 2 m gyors táblanyomtató és mellette a 3,5 m x 2,1 m nagyformátumú iEcho TK3S vágógép egy igazán hatékony pá- rost képez. Egy utómunka gép be- ruházása előtt minden esetben érdemes összevetni a nyomtatók és kivágógépek termelési sebességét, méretét vagyis a legjobb eredmény hasonló teljesítményű gépek együttes alkalmazásával érhető el.

Hazai forgalmazásban az iECHO- nak 2 típusa érhető el, TK3S és BK3 típusnevekkel. A TK3S kivágó asztalok munkafelülete 2500 × 1550 mm-től akár 5500 × 3200 mm is lehet. A BK3 sorozat munkafelülete pedig 1700 × 1300 mm-től 2500 × 1700 mm lehet. Kijelenthető tehát, hogy minden vállalkozás megtalálhatja a számára megfelelő gépet – a kivágók moduláris felépítésének köszönhetően pedig egy kisebb beruházással vásárolt kisebb gép a fejlődés léptékéhez mérten bővíthető és fejleszthető.

További információkért érdemes ellátogatni a két márka hazai weboldalaira az alábbi címeken: http://printandcut.hu/ http://press-solutions.eu/  A hivatalos oldalon minden géptípus részletes leírása mellett youtube videokat is találhatunk a termékekről.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display