A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

LFP CENTER KFT. – TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Partnereink, Ügyfeleink!

A koronavírus-járvány terjedésével kapcsolatosan kialakult rendkívüli helyzetben partnereink, ügyfeleink és kollégáink egészségének és biztonságának védelmét szem előtt tartva a következő intézkedéseinkről, változásokról szeretnénk tájékoztatást adni.

– Cégünk kereskedelmi tevékenységét óvintézkedések bevezetése mellett csökkentett kapacitással folytatjuk.

– Nyitva tartásunk módosulhat az aktuális kormányrendelet alapján.

– A személyes kontaktusok elkerülése érdekében kérünk mindenkit, hogy megrendeléseiket telefonon vagy e-mail útján adják le számunkra.

– Készpénzes fizetési mód helyett, kérjük ügyfeleinket, hogy a banki átutalási fizetést válasszák.

– Áruért érkező vásárlóink számára hermetikusan elválasztott ügyfélvárót alakítottunk ki, ahol a megrendelt árut kézfertőtlenítési lehetőség mellett a higiéniás előírások betartásával, valamint a személyes érintkezések minimalizálása mellett vehetik át. Az LFP center épületébe, további területeire a bejutást korlátozzuk.

– Árukészletünk jelenleg megfelelő ellátottsági szinten van, azonban a beszállítói hálózatunkban zavarok jelentkezhetnek, amelyek a további áruforgalmunkat is érinthetik.

– Kiszállítási tevékenységünket felfüggesztjük helyette a megrendelt árucikkeket csomagküldési szolgáltatáson keresztül kézbesítünk. Kérjük Önöket, számoljanak azzal, hogy a csomagküldő-és postaszolgáltatásokon keresztül rendelt árucikkeket – a partnerszolgáltatók leterheltsége miatt- esetleg még később kapják meg.

– Felfüggesztjük a gép bemutatókat, valamint a nyílt napokat.

– Szerviz szolgáltatásunkat kérjük, hogy kizárólag rendkívüli meghibásodások elhárítása érdekében vegyék igénybe ügyfeleink. Ezekben az esetekben szervizes kollégánk, valamint ügyfeleink egészségének védelme érdekében a szükséges javítási munkálatokat védő maszk, valamint védő kesztyű használata mellett végezzük el. Minden esetben kérjük, hogy előzetesen telefonos egyeztetés útján a lehetőségekhez képest minél pontosabban adják meg a hibajelenség leírását.

– Support szolgálatatásunkat telefonon, valamint internetes kapcsolat útján biztosítjuk.
– Irodánkat, kollégáink munkaállomásait fokozott mértékben fertőtlenítjük.

A fenti korlátozások visszavonásig érvényesek, amelyek mellett a megrendeléseket továbbra is fogadjuk.

A bevezetett óvintézkedéseket közös érdekünkben hoztuk meg a járvány terjedésével kapcsolatos felelősségünknek eleget téve.

Köszönjük mindenki megértését!

További kérdéseikkel kapcsolatosan kérjük, hogy keressenek bennünket bizalommal az alábbi ügyfélszolgálati telefonszámainkon:

+ 36 1 452 00 88
+ 36 1 452 00 89

Kérünk mindenkit, hogy figyeljen saját és mindannyiunk egészségére!

- Hirdetés -

Sign&Display