A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Lézergravírozó és -vágó nem csak haladóknak

A GCC LaserPro E200 a tapasztalt szakemberek számára az eddiginél kényelmesebb, egyszerűbb és gyorsabb munkafolyamatot biztosít, másrészt a kezdőknek egy megfizethető, de emellett robusztus hobbi lézergra­vírozó és -vágógép szolgáltatásait biztosítja. A különösen egyszerű kezelhetőség egy nagy méretű színes érintőképernyős kezelőegységnek köszönhető, így iskolákban, a fiatalabb korosztály számára is testközelbe hozza a technológiát.

„Az egyik legnagyobb előnye a GCC LaserPro E200 berendezésnek, hogy beépített munkaterület-figyelő kamerával rendelkezik, melynek segítségével a szoft­veren keresztül illeszthető a munkadarabra a megter­vezett grafika” – ismerteti a gép fő tulajdonságait Barcs László, a TCN Kft. ügyvezető igazgatója.

„Amellett, hogy élőképen követheti a felhasználó a munkatér folyama­tait, a kamera által az alkalmazás felismeri azt is, mi­lyen anyag került a gépbe. Továbbá fontos kiemelni, hogy nagyon sok fajta alapanyagot képes megmunkál­ni, ezért e téren szinte nincsenek korlátok. A régebbi típusú gépek esetében problémát szokott jelenteni a kívánt grafikáknak a pontos ráhelyezése, a munkada­rabra. Az E200 esetében az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően, a hozzá biztosított szofisztikált szoftver segítségével könnyedén pozícionálhatók a minták.”

Ahogy azt a GCC-től megszokhattuk, a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot biztosítják berende­zéseikkel. A 20 IPS feldolgozási sebességgel működő DC szervomotorok a termelékenységet és a magas minőséget hivatottak elérni. A gyártó a haladó felhasz­nálók számára fejlesztett GCC eszközillesztőn felül az új SmartJOB szoftvert biztosítja a berendezéshez, ami a kezdőket hivatott segíteni a különböző technológiai alapok megismerésében.

Az E200-hoz egy kisméretű, csendes és esztétikus víz­hűtőt biztosít az európai technika supportal rendelke­ző taiwani GCC Ltd. Ennek köszönhetően a berendezés hosszú távon, hatékonyan és termelékenyen képes működni. Az E200-ra 24 hónap garanciát biztosít a gyártó, a benne lévő lézerforrásra pedig 10 hónapot.

Az E200 lézergravírozó és -vágó berendezés több op­cionális kiegészítővel igényelhető. A forgatóegység fel­szerelésével az X, Y tengelyeken felül egy harmadikat is képes működtetni melynek köszönhetően hengeres tárgyak jelölése válik lehetővé. Az víz és olajmentes kompresszor által szolgáltatott levegő biztosítja a lé­zerfejben lévő kilépőoptika tisztán maradását, illetve a berendezés biztonságos működését. A szag- és füst elszívó- és szűrőegység feladata a munkakamra légte­rének tisztán tartása, illetve az egészséges környezet biztosítása. Az opcionálisan beépíthető SmartGUARD tűzjelző, ha a munkakamrában tüzet észlel, azonnal leállítja a folyamatot, és jelzést ad a veszélyről.

tcn.hu

- Hirdetés -

Sign&Display