A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

CSH Kft. – LEHETŐSÉGEK ÉS FONTOS INFORMÁCIÓK LISTÁJA

Tudjuk, hogy a nyomdaipari és reklámdekorációs vállalkozásokat is súlyosan érinti a jelenleg kialakult egészségügyi és gazdasági krízis, amely lassan az egész világot sújtja. Mi a CSH-nál folyamatosan kutatjuk, hogy mik a lehetőségek, mivel tudnánk segítséget, támogatást nyújtani. Ez a mi érdekünk is, hiszen általatok létezhetünk, mint beszállító.

Napok óta egyeztetünk telefonon ügyfeleinkkel, hogy megtudjuk, mire van szükség. Már most látható, hogy az igények sokfélék. Mivel a vállalkozások különböző üzleti modellel működnek, arra jutottunk, hogy széles körben akkor segíthetünk, ha többféle opciót is kínálunk.

Megvizsgáltuk a lehetőségeinket és elkészítettünk egy listát, amely a jelenleg elérhető kedvezmények mellett fontos információkat is tartalmaz!

Kérünk benneteket, keressétek kollégáinkat bizalommal e-mailben vagy telefonon, ha kérdésetek, kérésetek van. Vigyázzatok magatok és kollégáitok egészségére!

A CSH JELENLEG ELÉRHETŐ INFORMÁCIÓS ÉS LEHETŐSÉG LISTÁJA

Nem rövid, de a helyzet sem egyszerű. Pörgesd át a kiemelt címszavakra figyelve, így elég csak azt elolvasnod, ami éppen segíthet!

INGYENES TANÁCSADÁS

Szita- és tamponnyomással kapcsolatosan INGYENES SZAKTANÁCSADÁST NYÚJTUNK TELEFONON ÉS E-MAILBEN IS. Élj a lehetőséggel, az ilyesmi máskor többnyire fizetős szolgáltatás! Keress minket az info@csh.hu címen (telefonszámot is adj meg) és felvesszük Veled a kapcsolatot!

INGYENES SZERVIZ SEGÍTSÉG

Szélesformátumú nyomtatókkal kapcsolatosan szerviztechnikusunk telefonon keresztül DÍJMENTESEN nyújt segítséget, ad tippeket. Akár – Veled együttműködve – még bizonyos alkatrész cseréket, beállításokat is segít elvégezni. HA MÉG NEM VAGY ÜGYFELÜNK, MOST AKKOR IS DÍJMENTESEN HÍVHATOD! Ha módjában áll, segíteni fog Neked is! Ha nincs meg, kérd elérhetőségét az anita@csh.hu címen vagy a +36 30 525 2610 telefonszámon!

NYOMTATÓ SZERVIZ – HA NEM ELÉG TELEFONON

Kivételes és valóban halaszthatatlan esetekben (amikor a telefonos konzultáció nem elég) még vállaljuk, hogy szervizes kollégánk meglátogat és segít megoldani a problémát. Nem mindent tudunk most elvállalni, de BESZÉLJÜK MEG! Kedvező árakkal dolgozunk szerviz óradíj és kiszállási díj tekintetében is! Ha nincs meg, kérd szervizesünk elérhetőségét az anita@csh.hu címen vagy a +36 30 525 2610 telefonszámon!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendelj tőlünk minimum nettó 50 000 Ft értékben és mi álljuk a csomagküldést! AKKOR IS, HA EDDIG MÉG NEM VÁSÁROLTÁL TŐLÜNK!

RAKTÁRKÉSZLET

Jelenleg is széles a termékeink köre, amelyből nagyobb raktárkészlettel rendelkezünk a folyamatos alapanyag ellátás érdekében. Nyilván van termék, ami most egy időre pihenni kényszerül. De a hosszú polcidőknek köszönhetően, minőségét megőrizve várni fog Rád raktárunkban. Örömmel tart veled, amikor eljön az ideje, hogy megvásárold! HA MÉGIS MOST KELLENE, KÉRD CSOMAGKÜLDÉSSEL és 1-2 munkanapon belül Nálad lehet!

NINCS ÁRFOLYAM VÁLTOZÁS MIATTI ÁREMELÉS

Termékeink 99%-ánál tartani tudjuk számotokra az eddigi árakat. Ezt annak köszönhetjük, hogy a külföldről beszerzett anyagokat a legtöbb esetben EUR árakon kínáljuk számotokra évek óta. Forintos számlaigény esetén a teljesítés napi MNB EUR/HUF középárfolyamon váltva. BIZONYOS RÁKELGUMIK ÉS TRANSZFERPAPÍROK ÁRA VÁLTOZHAT sajnos. Ott nem biztos, hogy sikerül megoldanunk emelés nélkül.

A DIGITÁLIS ÜZLETÁG TERVEZETT ÁREMELÉSE: ELHALASZTVA

A digitális inkjet festékeink áremelését a körülményekre való tekintettel 2020. december 31-ig ELHALASZTJUK! Szinte minden esetben egyedi árakkal és feltételekkel dolgozunk ezen a területen. Ha te is rugalmas vagy és jó megállapodást tudunk kötni, még az sem biztos, hogy jövő évtől többet kell fizetned! Megnézzük majd, ha eljön az ideje!

KÉRHETSZ EUR-BAN KIÁLLÍTOTT SZÁMLÁT

Ha van rá lehetőséged és segít, kérd! Így az árfolyamkockázattal legalább nem kell számolnod!

RUGALMAS FIZETÉS

Új ügyfeleinknél az első két vásárlást mindig készpénzben, előre utalással vagy utánvéttel szoktuk rendezni. Ezt követően viszont kérhető átutalásos fizetési lehetőség, többféle konstrukcióval is. Ezt TOVÁBBRA IS BIZTOSÍTJUK, amíg a lehetőségeink engedik. DE EBBEN ELŐFORDULHATNAK VÁLTOZÁSOK! Értesíteni fogunk, ha így lesz!

EGYSZERI KÜLÖNLEGES AJÁNLAT A JÓTÉKONYKODÓKNAK

Erről ebben a cikkben olvashatsz bővebben! HA SEGÍTESZ MÁSOKNAK, MEGHÁLÁLJUK! Olvasd el, hogyan!

LEHETŐSÉGEK: AJÁNDÉK SZETT INKJET FESTÉK

Meglévő partnereink már ismerik az 1+1 AKCIÓ lehetőséget, hiszen 2015 óta minden nyomtatójuknál élhetnek – és gyakran élnek is – vele: az első, megvásárolt szett digitális inkjet festék mellé további EGY SZETT FESTÉKET ADUNK AJÁNDÉKBA! Bárki kérheti, akinek a nyomtatóihoz érhető el festékünk a széles kínálatból! A részleteket itt olvashatod el ebben a cikkben »»»

CSH Kft.

- Hirdetés -

Sign&Display