A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Kültéren is igényes megjelenés

Időjárási viszontagságoktól függetlenül igényes megjelenést biztosít a DURABLE új, vízálló iratzsebe. A kihelye­zett információknak a megoldás esztétikus küllemet kölcsönöz, s mindemellett biztonságban vannak a nedves környezeti viszonyokkal szemben.

„Figyelem! Kizárólag itt dolgozók részére fenntartott!”, „Nyitva 9:00-tól”, „Aktuális ajánlatunk”. Ez csupán né­hány példája azoknak az információknak, amelyeket közvetlenül a zárt téren kívül kell elhelyezni, úgy, hogy az mindenképpen felkeltse a látogatók figyelmét. Sok­szor a saját készítésű kihelyezések jelentősen költsé­gesebbek – és kevésbé nyújtanak esztétikus látványt –, valamint a bennük található információk megváltoz­tatása nehézkes. A DURABLE ezen igény kielégítésére kínálja a vízálló iratzseb megoldásukat. A vállalat ma már víz-, hőmérséklet- és UV-sugárzásálló dokumen­tumzsebeket gyárt, amelyek a vonatkozó előírások szerint készülnek, és a megfelelő tanúsítvánnyal ren­delkeznek. Az eszköz – modelltől függően – zsebében két A4-es vagy két A3-as lap fér be, amelyek bármikor egyszerűen kicserélhetők. Az új megoldások már elér­hetők a szakkereskedőknél és a DURABLE weboldalán.

ELLENÁLLÓ, KÖNNYEN KEZELHETŐ ÉS IGÉNYES

Meleg, hideg, eső és kosz – mindez nem jelent prob­lémát a DURABLE új iratzsebeinek. Ugyanis -20 Cel­sius foktól 60 Celsius fokig hőállóak. Vízállóságát a TÜV-tanúsítvány bizonyítja. A zsebnek nemcsak az anyaga, hanem a gombos rögzítőfelülete is vízálló. Mindez biztosítja azt, hogy a tartóban elhelyezett pa­pírok minden irányból védelmet kapjanak a nedves­ségtől. A zsebek törölhetők és fertőtleníthetők, ezért ideálisak olyan környezetben is, ahol koszolódásnak vannak kitéve, így például építkezéseken, speciális hi­giéniai követelményeket támasztó területeken – kór­házakban vagy uszodákban. Ráadásul ez a megoldás nem veri vissza a fényt.

RUGALMAS RÖGZÍTÉSI LEHETŐSÉG

- Hirdetés -

A DURABLE vízálló iratzsebei három különböző rögzí­tési lehetőséget biztosítanak.

Az öntapadós verzió teljes egészében átlátszó, ön­tapadó párnákkal rögzíthető a felületre, amely könnyedén eltávolítható, és áthelyezhető más lokációba. Az A4-es méretű iratzsebeket négy, az A3-asokat pedig hat öntapadós párnával szerelték fel. Ez a lehetőség különösen alkalmas ablaküvegekre és más sima felü­letekre történő rögzítés esetén.

A következő változatot mágnesszalaggal látták el, amelynek a tapadóereje csíkonként 0,95 N/cm2. Ezt az opciót akkor javasolják a DURABLE szakemberei, ha fémfelületekre, például polcokra és ajtókra kívánjuk kifüggeszteni az információkat.

A harmadik lehetőség által pedig a zsebet a keretén található lyukak révén rögzíthetjük. Ezt az alternatívát például kerítésekre történő felfüggesztés esetében ér­demes alkalmazni.

durable.hu

- Hirdetés -

Sign&Display