A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Különleges fólia a falak dekorálásához

A teljes körű nyomdai szolgáltatást nyújtó Minuteman Press Bath a közelmúltban Drytac ReTac Textures Canvas fóliát használt egy színes falburkolat elkészítéséhez az új ruhatári élmény érdekében az angol történelmi Bath városában – adta hírül a largeformatreview.com

A „Georgrobe” nevű esemény a helyi lakosokat és a látogatókat arra invitálta, hogy tekintsék meg a György korabeli divatról szóló szatirikus nyomatok kiállítását, valamint lehetőséget kínált arra, hogy történelmi jelmezekbe, parókákba és kalapokba öltözzenek, hogy autentikus élményt szerezzenek egy letűnt korszak életéről, átélve a nagy sikerű „A Bridgerton család” könyv- és filmsorozat által ábrázolt miliőt.

A Minuteman Press Bath-t bízták meg egy nagy méretű, Bath ihlette falfestmény nyomtatásával, amelyet Emma Taylor és Jason Dorley Brown helyi művészek terveztek, és amely a város híres No.1 Royal Crescent nevű épületében a szezonális esemény hátterét adta volna.

A Drytac anyagokat 2018 óta rendszeresen használó Minuteman Press Bath az Antalis vállalatától vásárolt Drytac ReTac Textures Canvas-t választotta a mennyezettől a padlóig tartó falfestmény elkészítéséhez.

A szolgáltató HP Latex 700W segítségével nyomtatta a fóliára a dizájnt, és a falburkolatot a tervek szerint a rendezvény április 1-jei nyitónapjára szerelte fel.

„A Drytac ReTac Textures Canvas használata mellett döntöttünk, mivel nagyon kedveljük ezt a terméket” – mondta Kieran Blacknall, a Minuteman Press Bath operatív működésért felelős vezetője. „Könnyen telepíthető és jó minőséget képvisel, a vászontextúra pedig mindig lenyűgöző és megkülönbözteti a hordozót a hagyományos, sima vinyltől. Az ügyfél szerint a falfestmény kiemelkedően lenyűgöző látványt nyújt, és a helyi sajtóban és a közösségi médiában is nagy visszhangot kapott, annak ellenére, hogy csak néhány hete van a helyén.”

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display