A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Kornit Avalanche Poly Pro a sokoldalú sportruházatgyártásért

Az angol Kitlocker cég hatékony, kiskereskedelmi minőségű, igény szerint testre szabott sportruhagyártást remélt a frissen telepített Kornit Avalanche Poly Pro rendszertől, és a végeredmény minden elképzelésüket felülmúlta, tudatta közleményben a Kornit Digital.

A digitális textilnyomtatásra specializálódott világvezető cég hangsúlyozta: neves ügyfele sokféle termékkel rendelkezik a szabadidő- és sportruházat piacán: iskolai csapatokat, futballklubokat és más sportszervezeteket lát el, miközben e-kereskedelmi platformokat is üzemeltet. Annak érdekében, hogy az online vásárlók igény szerinti megjelenésű és mennyiségű ruházatokhoz juthassanak hozzá, megvizsgálták a sokoldalú és gyors gyártás technológiáit, különös tekintettel a poliészter anyagokra, ami a sportruhák egyik legjellemzőbb alapanyaga.

A Poly Pro a világon az egyetlen egylépéses, közvetlen digitális nyomtatást (DTG) végző rendszer. Kifejezetten poliészterhez és ehhez hasonló anyagokhoz fejlesztették ki, úgy, hogy találkozzon a megrendelők hulladékcsökkentés iránti elkötelezettségével, valamint azzal az igényével, hogy minél tartósabb, pontosabb, grafikai szempontból pedig részletesebb és nagy színskálával rendelkező nyomtatást lehessen vele kivitelezni.

- Hirdetés -

„Amikor szétnéztünk a piacon, egyértelmű volt, hogy kizárólag olyan technológia jöhet számításba, amivel poliészterre lehet nyomtatni, és az Avalanche Poly Prón kívül nem is találtunk más alternatívát”, idézte fel Mike Kent (képünkön), a Kitlocker társtulajdonosa. „A gépeik gyorsak és megbízhatóak, nagyon rövid leállási idővel működnek, ami kritikus kérdés egy tömeggyártásban gondolkodó cég esetében.”

A vezető szerint olyan új piacokat is meg tudnak hódítani a Kornit berendezéseivel, amelyek korábban szóba sem jöhettek, sőt, a segítségükkel új termékskálát is kidolgozhatnak. A rendszert nagyon egyszerűen integrálták a meglévő munka- és online rendelési folyamataikba: az ügyfelek néhány nap alatt megtervezhetik az egyedi igényeikhez és márkájukhoz illő megjelenést, majd a véglegesítés után biztosak lehetnek abban, hogy kiváló minőséget, precíz logóillesztést kapnak, akár kiskereskedelmi mennyiségben.

„Még több színt és még bonyolultabb dizájnlehetőségeket tudunk kínálni, így az ügyfeleink egyedi díszítést, sokféle kreatív végeredményt érhetnek el”, lelkendezett Kent, elégedetten nyugtázva, hogy a Kornit technológiájával végre teljesen reaktívan tudják kiszolgálni a vásárlóikat.

Gábor János, Sign&Display

Fotók: Kornit press

- Hirdetés -

Sign&Display