A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Komplett szolgáltatás és folyamatos fejlődés

Jeles évforduló és számos újdonság az LFP center Kft. életében

Az LFP center Kft. az idei évben ünnepli fennállásának 10. évfordulóját! A jeles alkalomból az évszámnak megfe­lelően 10 újdonsággal készülnek ügyfeleik számára.

Új gépek, új szolgáltatások, valamint még több hasz­nos és izgalmas tartalom várható, amelyek bővülő kommunikációs csatornáikon is elérhetőek lesznek mindenki számára. Valamint a cég megjelenésében is frissítés, megújulás várható.

Mindezek sorát február elején azzal a bejelentés­sel indították, hogy megérkezett hozzájuk az EPSON első gyantaalapú tintát használó szélesformátumú nyomtatója!

A gép érkezése különös alkalom volt, amelyen az EPSON Magyarország is képviseltette magát. A telepí­tést, beüzemelést követően következett a technikus és szervizes kollégák számára az összeismerkedés az LFP center bemutatótermének új lakójával. Hamaro­san elindul a bemutatózás is az érdeklődők számára, melyre előzetes időpont egyeztetés során nyílik majd lehetőség.

Az új nyomtatók SureColor SC-R5010 és SureColor SC-R5010L néven mutatkoznak be. Ez két különböző tintakapacitású kivitellel új sorozat bevezetését jelen­ti, amelyekkel bővül az LFP center-nél elérhető pro­dukciós nyomtatók választéka. Az új modellek pontos, konzisztens színreprodukciót, szagtalan nyomtatást és gyorsan száradó, karcálló nyomatokat ígérnek a nyomtatható anyagok széles skáláján.

 

CSÚCSTECHNOLÓGIA A FENNTARTHATÓ JÖVŐ ÉRDEKÉBEN

Az új 160 cm (64”) nyomatszélességű nyomtatók ki­magasló nyomtatási teljesítményt és színkontrollt nyújtanak a PrecisionCore Micro TFP nyomtatófejnek köszönhetően. A négy hőmérséklet érzékelő szen­zor pontos hőmérséklet szabályozást tesz lehetővé, amely a teljes felületen színkonzisztenciát biztosít. Há­rom független fűtőegység (előfűtő / beépített / utóke­zelő fűtőegység) biztosítja a színek egységességét és a precíz médiakezelést.

AZONNALI UTÓFELDOLGOZÁS = GYORS ÁTFUTÁSI IDŐ

A hatékony szárítási és utókezelési folyamat lehetővé teszi a laminálást és az aznapi kiszállítást, így a fel­használók csökkenthetik az átfutási időt.

A tartós PrecisionCore Micro TFP nyomtatófej pontos és megismételhető színeket biztosít az első nyomattól az utolsóig. Mivel a Piezo nyomtatófejeknél nem for­dul elő hő okozta károsodás, a festékcsepp elhelyezés és a cseppméret konzisztens marad a nyomtatófej teljes élettartama alatt. Amikor a nyomtatófej cserére szorul, a felhasználó maga végezheti el azt, ezzel nö­velve a hasznos működési időt és a termelékenységet.

A kategóriaelső Automatikus Médiafeszítő Rendszer (Advanced Auto Tension Control – Ad-ATC) rendkívül pontos méretstabilitást nyújt, ami olyan összeillesztett panelek esetén fontos, mint pl. a kirakati anyagok és falburkolatok. Ez a következetes megismételhetőség kevesebb anyagveszteséggel és üzembehelyezési idő­vel jár, és hibátlan eredményt nyújt a vásárlónak.

BÁRMILYEN KÖRNYEZETBEN HASZNÁLHATÓ, VÍZBÁZISÚ, GYANTA ALAPÚ KÖRNYEZETBARÁT TINTÁK

Az új 6 színkomponensű UltraChrome RS tintakész­let szagtalan, vízbázisú, gyantaalapú tintákból áll és az azzal nyomtatott anyagok szinte bármilyen környezet­ben használhatók, legyen az iskola, kórház, szálloda vagy egyéb beltéri létesítmény. Az új összetételű tinta nagymértékű karcállósága biztosítja az akár extrém igénybevételnek kitett kültéri alkalmazást is.

A folyamatos tintaellátó rendszer 1,5 literes tintata­sakokkal utántölthető, amely a közepes nyomtatási mennyiségek esetén ideális. Nagy volumenű nyom­tatási igényre 3 literesre bővített, nyomtatás közben cserélhető tintakészlet áll rendelkezésre, amely az SC-R5010L modell esetén érhető majd el.

AZ SC-R5010 MODELLEK FŐBB TERMÉKJELLEMZŐI:

  • Epson UltraChrome RS tinta – gyantaalapú tinta széles színtérrel.
  • Rendkívüli karcállóság.
  • GreenGuard Gold, AgBB és French-VOC tanúsítványok.
  • Pontos nyomathordozó adagoló és feltekercselő rendszer – tekercsről tekercsre való nyomtatás a kimagasló termelékenységért.
  • Automatikus Médiafeszítő Rendszer (Ad-ATC) a pontos és stabil nyomathordozó-adagolásért
  • Felhasználó által cserélhető alkatrészek (nyomtatófej).
  • Újonnan tervezett hármas fűtőrendszer (előfűtés / beépített fűtőegység / utókezelő fűtőegység).
  • Folyamatos Tintaellátó Rendszer – 1,5 literes tintatasakokkal a közepes nyomtatási mennyiségekhez és kétszer 1,5 literes tintatasakok a nagy volumenű nyomtatásokhoz, nyomtatás közben cserélhető funkcióval.
  • 3 inches érintő panel az intuitív működtetéshez.
  • Epson Edge Print RIP szoftver az egyszerű üzemeltetés érdekében.

Az új gyantaalapú szélesformátumú nyomtató nem az egyetlen új technológia, amelynek idei bemutatására készül az LFP center Kft.

Várhatóan még ebben az évben érkezik a bejelentés az EPSON első síkágyas UV-LED táblanyomtatójáról, amellyel tovább bővíti nyomtató portfólióját a cég. A különleges ipari berendezés kizárólagos hazai for­galmazására a japán gyártó németországi központjá­ból érkezett a felkérés. A kiválasztás során fontos volt, hogy olyan partnerrel kezdjék meg a munkát, akinek már megvan a szakmai tapasztalata és megfelelő technikai támogatással valamint tudásbázissal ren­delkezik az EPSON saját fejlesztésű nyomtatási tech­nológiájával kapcsolatosan.

Az LFP center csapatának feltett szándéka továbbá, hogy az idei évben tovább fejlesszék és bővítsék szol­gáltatásaikat, amellyel ügyfeleik még kényelmesebb és gyorsabb kiszolgálását szeretnék elérni!

További információért keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségeinken:

LFP center Kft.
H-1139 Budapest
Rozsnyai utca 11.

E-mail: sales@lfpcenter.com
Telefon: +36 1 452 0088

www.lfpcenter.com

- Hirdetés -

Sign&Display