A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Költségek optimalizálása távfelügyelet segítségével

Növeld az üzemidőt és tedd hatékonyabbá a gyártási folyamatokat

Nyomtatód hatékonyságának és használatának menedzselésekor a költséghatékonyság figyelembevétele ma már elengedhetetlen. Egy intelligens és intuitív gyártásfelügyeleti eszköz segítségével növelheted a termelé­kenységet, ezáltal optimalizálhatod költségeidet.

Az EPSON a kutatás-fejlesztés területén mindig is ke­reste az úttörő megoldásokat, ennek az elvnek a köve­tésével született meg az EPSON Cloud Solution PORT, amely egy jól áttekinthető és egyszerűen használható irányítópult. A platform hatalmas mennyiségű haszná­lati adatból merít, és biztosítja számodra a megfelelő döntések meghozatalához szükséges betekintést.

PRODUCTION MONITOR

Mi a Production Monitoring? Segítségével megte­kintheted a nyomtatód vagy nyomtatóid működési állapotát, napi teljesítményét, kihasználtságát, és az adatokat összehasonlíthatod az előző napi adatokkal. Oszlop- és vonaldiagramok segítenek képet alkotni és optimalizálni. A Production Monitor segítségével okoseszközödről vagy számítógépedről ellenőrizhe­ted a nyomtatód állapotát, és igényeidnek megfelelő­en konfigurálhatod az eszköz vezérlőpultját. A magas termelékenység és a hatékonyság elérése érdekében a funkció naponta küld státuszriportot.

A Production Monitor felismeri, ha be kell avatkoznod a nyomtatási folyamatba, továbbá segít a probléma hatékony kijavításában a termelés megzavarása nél­kül. A rendszerben láthatod azt is, ha egy munkafolyamat befejeződött. A napi szintű jelentések segítenek rávilágítani olyan szűk keresztmetszetekre, ahol a ter­melékenység tovább növelhető, ezzel pedig jelentős költségmegtakarítást érhetsz el.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR, HA REGISZTRÁLSZ AZ EPSON CLOUD SOLUTION PORT SZOLGÁLTATÁSRA?

Távfelügyelet

Valós időben tekintheted át a nyomtatód állapotát, va­lamint a termelési arányokat, az esetleges hibákat és a berendezések kihasználtságát.

A termelés hatékonyságának nyomon követése és jelentéskészítés

Jelentések futtatásával megtekintheted a teljes ter­melési hatékonyságot, az üzemidőt és a nyomtató­használatot.

Az irányítópult követhetősége

Hozz létre belső irányítópultot, hogy gyorsan és egy­szerűen kommunikálhasd a fő teljesítménymutatókat kollégáiddal.

Biztonságos és titkosított

Az adatfolyam és a felhő végponttól végpontig titkosí­tott a használati adatok védelme érdekében.

Mobil hozzáférés, nincs szükség alkalmazásra

Az optimalizált mobilwebhely lehetővé teszi nyomta­tód egyszerű nyomonkövetését távolról is.

Gyors segítség

Az EPSON-támogatás gyors, távoli hibaelhárítással se­gít csökkenteni az állásidőt.

Az EPSON Cloud Solution PORT felhőalapú szolgáltatás támogatja az Epson széles formátumú nyomtatóit.

Regisztrálj az Epson Cloud Solution PORT szolgáltatásra, hogy távolról is felügyelhesd nyomtatód működését. A Production Monitor szolgáltatás folyamatosan vizsgálja a munkafolyamatokat.

lfpcenter.com

- Hirdetés -

Sign&Display