A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Kiválóságok a négyzeten a Guandong új MMXXX2 kollekciójában

“Isten hozott 2022, a kiválóság éve a négyzeten” Ezekkel a szavakkal mutatja be a Guandong az új, 2022-es kollekcióját.  Egy szerfölött igéző című gyűjtemény, amely az idei évszám római számokkal írva MMXX2, Excellence squared’. A kiválóság számunkra azt jelenti, hogy mindig a legjobb eszközöket nyújtjuk ahhoz, hogy ügyfeleink vállalkozását növelni tudjuk” magyarázza Daniele Faoro, a Guandong vezetője.  Ezért akárcsak egy nagy arculattervező, a Különlegességek Szakértői létrehoztak egy kollekciót olyan megoldásokkal és innovatív szolgáltatásokkal, amelyet a vizuális kommunikáció és a belsőépítészet területén felmerülő igények kielégítésére fejlesztettek ki.  Ezek a személyre szabott ajánlatok  már nem egyszerű katalógusban találhatóak, hanem egy olyan valódi munkaeszközben, amely a szektor valamennyi résztvevőjét célozza meg a viszonteladóktól a nyomdászokig, a mérnökökön és a szerelőkön át, egészen a végső felhasználókig. 

Egy ablak a Guandong hatalmas, szerteágazó és folyamatosan fejlődő világára, amelyet a 2022-es katalógus számtalan újdonsága is bizonyít.  Kezdve a megújult, modern és lenyűgöző grafikával és a tartalom rendezettségével. Minden ajánlat a felhasználás típusa szerint került felosztásra, ezzel egyszerűbbé téve a keresést a nem szakértők részére is. Az egyszerű és intuitív lapok rövid leírást tartalmaznak minden tételről, fotókat a megvalósításról, technikai és nyomtatási információkat, valamint tanúsítványokat. Ezen kívül minden oldalon QR kódok adnak hozzáférést a további információkhoz, felhasználási tippekhez, gazdag fotógalériákhoz és árlistákhoz a még nagyobb multimédiás élmény érdekében.

Az összes megoldást egyetlen koncepció, a S.O.S.tenibilità (fenntarthatóság) egyesíti Az MMXX2 kollekcióban több, ennek a témának szentelt terület is található és letölthető a Guandong Green Revolution Manifesto című kiadványa is. Egy olyan megközelítés, amely nemcsak az egyre inkább újrahasznosítható és környezetkímélő nyomdai anyagok fejlesztése iránti elkötelezettségben jelenik meg, hanem a  vállalaton belül és azon kívül tett környezetbarát tevékenységekben is. Az újdonságok között először szerepel a kollekcióban a Dotty Satin, az üvegfalak díszítésére és privacy megtartására használt pontragasztós, Air Release (Scarico d’Aria®)  -al ellátott, 74%-ban regenerált PVC-ből készült fólia, amely ötvözi az eleganciát és a fenntarthatóságot; TAP (“tessuto adesivo poliestere”, azaz öntapadó poliészter szövet) most újrahasznosított, újrahasznosítható verzióban EN13501 tanúsítvánnyal is elérhető belső dekorációhoz,  valamint R9 tanúsítvánnyal, újrahasznosított, újrahasznosítható formában környezetbarát padlógrafikához. Továbbá az újrahasznosított poliészter fonalakkal tovább optimalizált Naomi szövetek, amelyek immár a CreO típusú digitális pigment textilnyomtató rendszerekkel is kompatibilisek. Ez a párosítás lehetővé teszi európai viszonylatban a vizuális kommunikáció terén az egyik leginkább fenntartható megoldás létrehozását, amellyel 1000 méternyi teljesen újrahasznosított és újrahasznosítható nyomtatott termékenként 5000 liter víz takarítható meg.

Az ajánlatot a Réclame!® teszi teljessé, az új videó és interaktív tartalomkészítő szolgáltatás, amely a  vizuális kommunikáció fejlődését ötvözi a digitális dekorációval.

Vannak olyan cégek, amelyek előnyben részesítik a monitorokat és az érintőképernyős totemeket a klasszikus roll up-okkal vagy a hagyományos üvegmatricákkal szemben. Ezzel a választékbővítéssel áthidaljuk a szakadékot az analóg és digitális világ között olyan videótartalom-megoldásokkal, mint az interaktív képernyőkre szánt SkIn, vagy a VideoWally 4.0 tapéta. A Réclame!® egy szakértőkből és modern technológiákból álló team, amely végre elérhető a kis-és középvállalkozások számára is” hangsúlyozza Faoro.

Az új MMXX2 kollekció azokra az új és innovatív marketing eszközökre támaszkodik, amelyet a Guandong az utóbbi évben dobott piacra. Az egyik legkedveltebb a Pocket, amely egy kicsi, 14×24 cm méretű tematikus termékminta, amellyel bemutathatóak és az ügyfelek számára kézzel foghatóvá válnak a Guandong megoldásai által nyújtott lehetőségek. Ezen kívül pedig a folyamatosan optimalizált és egyre inkább felhasználóbarát App, amely hatalmas mennyiségű videó és fotó galériában mutatja be a különböző anyagokban rejlő lehetőségeket, és amely a Guandong Szakértőinek tanácsaival 5 nyelven bármikor elérhető mobil eszközökön.

A képre kattintva tekintse meg az új MMXX2 kollekciót!

Az MMXX2 kollekció ezen kívül egy olyan áttekintést nyújt azokba az érintkezési pontokba, amelyek a Guandong tevékenységét jellemzik a vállalati szférában, a Mr Magnus részleg születésétől kezdve az egymást kiegészítő vállalkozások hálózatának megalkotásáig, mint az Oniion e G5 Factory, egészen a mérnököknek, designereknek, grafikai stúdióknak és végfelhasználóknak nyújtott tanácsadásig. Hangsúlyt fektetnek a teljes láncolatban a képzés fontosságára és a kultúrálásra, ahogy azt az állandó jelenlét bizonyítja a kommunikációs szakembereknek és designereknek létrehozott milánói Decor Lab és a bukaresti Nod Maker Space találkozási pontokon. A közelmúltban pedig bejelentették, hogy egyedüli műanyag- és hordozó gyártóként beléptek a tekintélyes Retail Institute-ba.  Egy igazi áttekintés, amely felvázolja az egyre inkább jövőorientált ügyfélélmény stratégiáit, eszközeit, szolgáltatásait és partnerkapcsolatait: a Guandong és Mr Magnus K+F részlegének folyosóin már lehet hallani, hogy Metaverzumról és Ethereum tárcákról beszélnek…

Guandong Italia Srl

SS 415 Paullese Km 10
20090 Caleppio di Settala (MI)
Phone +39 02 89785988
info@guandong.eu

www.guandong.eu

- Hirdetés -

Sign&Display