A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Kiváló példa, hogy egy beruházás miként segít egy új piacra lépni

A birminghami székhelyű tervezési, nyomtatási és marketingmegoldásokat kínáló WisePrint Solutions méltatta a Quality Print Services (QPS) új ColorJet Verve 2513 síkágyas LED UV nyomtatójának hatását, és elmondta, hogy a gép segített a termelékenység és a hatékonyság növelésében, és lehetővé tette a vállalat számára, hogy bővítse kínálatát a jövedelmező rendezvények területén – foglal össze egy esettanulmányt a Large Format Review.

A WisePrint csapata több mint 25 éves tapasztalattal büszkélkedhet. Szakértő nyomdászokból, tervezőkből, táblázókból és kivitelezőkből áll, akik átfogó szolgáltatásokat nyújtanak az ügyfelek számára a legkülönbözőbb piacokon.

Mivel a WisePrint kínálata olyan termékekre terjed ki, mint a marketinganyagok, árucikkek, egyenruhák, kirakati feliratok és járműgrafikák, a vállalatnak olyan gépekre van szüksége, amelyek az összes ilyen alkalmazástípusban kiváló minőséget képesek biztosítani.

Az év elején a WisePrint úgy döntött, hogy korszerűsíti egyik meglévő nyomtatóját, hogy növelje a nyomtatott munka minőségét és javítsa a termelési teljesítményt. A QPS csapatával folytatott megbeszélések után a WisePrint a ColorJet Verve 2513-at találta ideális megoldásnak.

A ColorJet Verve 2513 egy síkágyas LED UV nyomtató, és szinte bármilyen merev felületre, többek között fára, üvegre, bőrre, kerámiacsempére és egyéb felületekre történő, kiváló minőségű, közvetlen nyomtatást tesz lehetővé.

Vipan Sadhra, a WisePrint ügyvezető igazgatója elmondta, hogy bár a ColorJet Verve 2513 ár-érték aránya volt az egyik kulcstényező a vállalat számára, ám a döntésben fontos szerepet játszott az is, hogy a ColorJet Verve 2513 képes kiváló minőségű nyomtatást készíteni az eddig alkalmazott sebességnél nagyobb tempóban is.

„A ColorJet Verve 2513 a kategóriájában kivételes minőséget képvisel, és ez szilárdította meg a döntésünket” – mondta a szakember. „Lenyűgöző sebessége és hatékonysága lehetővé tette számunkra, hogy a gyártási tempó növelése mellett megőrizzük a kivételes termékminőséget. Ráadásul a gép sokoldalúsága a különböző anyagok kezelésében zökkenőmentesen illeszkedik a működési igényeinkhez.”

Bővülő jelenlét a rendezvényiparban

A terjeszkedés további részleteire kitérve Vipan Sadhra kiemelte a rendezvényszektort, ahol a WisePrint bővíteni tudta szolgáltatásait. Amióta a nyomtatót tavasszal telepítették a WisePrintnél, azóta személyre szabott rendezvényháttérektől kezdve a testre szabott táncparkettekig mindenfélét gyártottak vele.

„Együttműködünk rendezvényszervező cégekkel, és kiváló minőségű nyomtatott felületeket kínálunk ügyfeleik rendezvényeken való megjelenésére” – hangsúlyozta a cégvezető. „Szolgáltatásaink magukban foglalják az egyedi nyomtatású háttereket, csípőlapokon lévő padlóburkolatokat, ültetési terveket, üdvözlőtáblákat és egyedi funkciójú displayeket.”

A szakember hozzátette, hogy a WisePrint más piacokon is keresi a lehetőségeket, és elmondta, hogy a ColorJet Verve 2513 különböző anyagok kezelésére és nagy sebességű, kiváló minőségű kimenet biztosítására való képessége lehetővé teszi a vállalat számára, hogy új ötleteket mutasson be az ügyfeleknek több iparágban is.

„Következetesen egyre szélesebbre nyitjuk a kapunkat, és a legkülönbözőbb projekteket is elvállaljuk, amelyek kihasználják a ColorJet Verve 2513 fejlett funkcióit és rugalmasságát. A gép fontos szerepet tölt be abban, hogy minél diverzifikáltabban dolgozhassunk” – összegzi Vipan Sadhra.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display