A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Kiállítások kedvelt dekorációja a Phototex

A Phototex márkát világszerte a legjobb választásként ismerik el a visszaszedhető öntapadós sign- és tapéta anyagok között. Akár lakossági-, akár kereskedelmi célú felhasználásról legyen szó, a Phototex használatával a lehetőségek végtelenek. A Phototex PVC mentes termékeiből készült dekorációkkal találkozhatunk bevásárlóközpontokban, iskolákban, otthonokban, stadionokban, irodákban és konferenciaközpontokban világszerte.

A Phototex kiállítások, rendezvények ideiglenes dekorációjaként is első rangú választás, ahol gyakran helyszíni előírás a dekoráció nyom nélküli eltávolítása az esemény végén. A Phototex dekorációkkal ez pillanatok alatt teljesíthető bármilyen felületi sérülés nélkül. Ha szükséges, később újra felhasználhatók a nyomatok, hiszen többszörösen visszaszedhető és áthelyezhető tulajdonsággal rendelkeznek.

Sokoldalúságának köszönhetően szinte bármilyen felületre használható, ezáltal sokak számára megkönnyíthet egy-egy munkafolyamatot, a tervező és a kivitelező részéről egyaránt.

A Phototex installálása nagyon egyszerűen kivitelezhető, az öntapadós ragasztós hátoldalának köszönhetően. Csak tiszta felület kell hozzá és némi kézügyesség. De ha nincs meg a kézügyesség, az sem probléma, hiszen egy elrontott felhelyezés esetén, egyszerűen visszaszedhető, és újra kezdhető a folyamatot. Nem ráncolódik, és buborékmentesen telepíthető, ennek köszönhetően pedig sokkal kellemesebb lesz a munka és kevesebb a stressz.

Ha megkönnyítenéd munkádat a kiállítások során, válaszd Phototex szöveteinket!

További információkért látogass el honlapunkra!

Vagy kérd kollégáink segítségét!

- Hirdetés -

Sign&Display