A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

KÉZFERTŐTLENÍTŐ GÉL – SAATILIFE

A SAATILife kézfertőtlenítő gélt kifejezetten kéztisztításra tervezték a legkiválóbb összetevőkből, citrus illatú, minden minőségi követelménynek megfelel.

A Covid-19 világjárvány óriási hatással van az ipari világra, a gazdaságra, és természetesen az életünkre és mindennapi tevékenységeinkre. Megváltoztak a szokásaink otthon és a munkahelyen, és mindennapos tevékenységeinket is másképp folytatjuk.

Számos vállalkozás vezetett be különleges intézkedéseket házon belül. Azoknak, akik még nem tették meg, szintén új szabályokat kell bevezetniük és be is tartatniuk annak érdekében, hogy működőképesek lehessenek, megóvva mindenki egészségét. A SAATI-nál mindig reagálnak a változásokra, készen állnak az új feltételekhez való alkalmazkodásra, és ebben a különösen kihívásokkal teli helyzetben arra gondoltak, hogy kidolgoznak valamit az új követelmények teljesítése érdekében.

Ebben a szellemben mutatjuk be a SAATILife termékcsaládot, mely azért kelt életre, hogy óvhassa egészségünket a munkában és a mindennapi életünk során. E sorozat első terméke egy géles kézfertőtlenítő sorozat, melyet a szokásos gondossággal fejlesztettek ki a legkiválóbb összetevők használatával és melyet a legnagyobb fokú biztonsági intézkedések mellett gyártanak.

SAATILife kézfertőtlenítő gél 100 ml, 500 ml és 1000 ml-es kiszerelésekben kapható, megfelel minden minőségi követelménynek és azonnal rendelkezésre áll, használatra készen, hogy egész nap biztonságban érezhesse magát.

A KÉZFERTŐTLENÍTŐ ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI

Folyékony gél 60% etil-alkohol tartalommal (67,5% v/ v). A terméket kifejezetten kéztisztításra tervezték. A lágyító alkotóelemek hatásának köszönhetően egész nap használható. A benne található citromhéjból nyert illóolajnak köszönhetően kellemes citrusos illatot hagy maga után. Annak érdekében, hogy a bőr még hidratáltabb legyen, ajánlott a terméket egy speciális kézkrémmel kombinálni.

csh_kezfertotlenito_2

KÉMIAI ÉS FIZIKAI PARAMÉTEREK

  • színtelen, átlátszó gél
  • Sűrűség: 0,892 g / ml
  • pH: 6,5 +/- 0,5
  • Aerob baktériumterhelés: <10 cfu / ml
  • Penész és élesztő: <10 cfu / ml

A KÉZFERTŐTLENÍTŐ HASZNÁLATA

Tegyen a tenyerére egy kisebb mennyiséget a termékből, és oszlassa el a teljes kézfelületen, különös tekintettel az ujjak közötti részekre. Erősen dörzsölje, amíg a termék teljesen megszárad. A termék használatához vízre/lemosásra nincs szükség.

ÖSSZETÉTEL

Denaturált alkohol, víz, Kapril-glikol, akrilátok és C10-C30alkil-akrilátok keresztkötésű kopolimerje, PEG-12 DIMETHICONE, triethanolamine, limonén, Etilhexil-glicerin, citrom illóolaj, citrál

TÁROLÁS ÉS CSOMAGOLÁS

A termék sértetlen csomagolásban legalább 3 évig stabil marad, és legfeljebb 25/30 ° C hőmérsékleten tárolható. Felnyitás után a termék legfeljebb 12 hónapig használható. A termék 100 ml-es, 500 ml-es és 1000 ml-es kiszerelésben is kapható.

A SAATILife kézfertőtlenítőink akár egy darab mennyiségtől is rendelhetők, de lehetőséget és kedvezményt biztosítunk nagyobb mennyiségek vásárlására is!

Keresd kollégáinkat a részletekért!

www.csh.hu

- Hirdetés -

Sign&Display