A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Készen áll a gyorsabb és könnyebb textilnyomtatásra?

A Ricoh új Direct to Garment (DTG) nyomtatói ideálisak olyan promóciós anyagokra való nyomtatásra, mint a pólók, textilzsákok, kapucnis felsők, a pulóverek és a zok­nik. Digitális technológiájukkal időt takaríthatunk meg, így több terméket hozhatunk létre és összpontosíthatunk a testreszabhatóságra.

AnaJet innovációk + a Ricoh kivá­lósága = Ez együttesen az AnaJet újradefiniálva

Az AnaJet a direkt textil nyomtatá­si iparág úttörőjének számít. Első nyomtató sorozatuk tömeggyártá­sát 2006-ban kezdték. A Ricoh hosszú időre visszamenően kiváló ered­ményekkel bír a mérnöki tervezés, gyártás és technológiai fejlesztések területein. A technikai eredménye­in kívül a Ricoh-t az Ethisphere Inté­zet hét alkalommal választotta meg a ’Világ legetikusabb cégének’ – mindezt legutóbb 2016-ban. De mi­ért írjuk mindezt? A válasz: 2016 vé­gén a Ricoh megvásárolta az AnaJet céget és együtt azonnal belefogtak az új RICOH Ri 3000 és Ri 3000 / Ri 6000 nyomtatók fejlesztésébe.

A RICOH az alábbi alapelvek mentén fejleszti DTG nyomtatóit:

 1. Kiváló minőség a felhasználók életminőségének javítása és a fenntartható gyártás jegyében.
 2. Megbízhatóság a piac minden te­rületén.
 3. Ügyfélcentrikus hozzáállás, mind­ezt a legszigorúbb etikai alapelvek mentén.

RICOH DTG nyomtatócsalád

A RICOH direkt textil nyomtató gép­család azóta az alábbi tagokból áll:

RICOH Ri 100 – A világ első kom­pakt textilnyomtató berendezése.

A RICOH Ri 100 életre kelti az első, Direct to Garment készüléket (DTG), ami helytakarékos kialakítása mel­lett bővíti vállalkozása lehetősége­it. Alacsony beruházási költséggel a Ricoh teljes megoldást nyújt a textil anyagra történő nyomtatáshoz, be­leértve a nyomtatót és az opcionális befejező rendszert is. A gyors meg­térülés és a könnyen kezelhető kiala­kítás révén a RICOH Ri 100 kényel­mes megoldást nyújt a házon belüli, igény szerinti nyomtatásra, illetve az egyszerű munkafolyamatnak kö­szönhetően személyre szabott nyo­matokat kínálhat.

Rugalmasan reagálhat az ügyfelek változó igényeire, kiváló minőségű promóciós és testre szabott anya­gokat készíthet gyorsan a minimá­lis rendelési mennyiség korlátozása nélkül.

Nem volt még ennél egyszerűbb bő­vítenie vállalkozása kínálatát és hoz­záadott értéket biztosítania nyom­tatási szolgáltatásának egyetlen, könnyen használható készülékkel. Olyan innovatív, nyomtatott anyagot kínálhat, mint a fényképes ajándé­kok, így új ügyfélkört szerezhet a pó­lóra, táskára és melegítőre történő nyomtatással – csak a képzelet szab­hat határt.

A RICOH Ri 100 legfontosabb jellemzői:

 • Alacsony beruházási költség
 • Kompakt méret
 • Teljes megoldás egyetlen, megbíz­ható szolgáltatótól
 • Professzionális minőségű nyoma­tok
 • Igény szerinti nyomtatás
 • Egyszerű nyomtatási munkafolyamat

RICOH Ri 1000 – Díjnyertes, kate­góriájában a legjobb!

Villámgyors nyomtatási sebességek, ipari megbízhatóság és kiváló minő­ségű nyomatok.

Az Ri 1000 csupán 28 másodperc alatt képes teljesen színes képeket nyomtatni világos színű pólóra, és mivel digitális folyamatról van szó, a minták ruhadarabonként változtatha­tók. A 7” érintőképernyő panel leegy­szerűsíti a működést. A nyomtatón megtekinthetők a minták előnézetei, az előrehaladás pedig valós időben megfigyelhető a betekintő ablak se­gítségével. A gyorsan cserélhető tál­carendszer lehetővé teszi, hogy a kü­lönböző ruhadarabok között gyorsan váltson, és a munkafolyamat zavarta­lanul haladjon tovább.

A RICOH Ri 1000 legfontosabb jel­lemzői:

 • Új generációs direkt textilnyomta­tási folyamat
 • Nyomtasson puha tapintású grafi­kákat pamut- vagy poliészter szá­las textíliákra
 • Készítsen divatos ruhadarabokat vagy promóciós sportruházatot
 • Érintőképernyős kijelző interaktív üzemeltetési útmutatóval
 • Színes textilre nyomtatáskor fehér festék használható alapként
 • A változtatható méretű festék­csepp technológia garantálja a megfelelő fedettséget
 • A gyorsan cserélhető tálcák fel­gyorsítják a gyártási folyamatot

RICOH Ri 3000 / Ri 6000 – Kiemel­kedően gyors nyomtatási sebes­ség, ipari megbízhatósággal kom­binálva!

Szerezzen és tartson meg még több ügyfelet a kiváló minőségű nyoma­tokkal, amik a Ricoh innovációk és mű­szaki tudás kombinációjának eredmé­nyei. A rozsdamentes, ipari minőségű és éppen ezért tartós nyomtatófejek­kel akár 600 dpi felbontású nyoma­tokkal nyűgözheti le vásárlóit hosszú éveken át. Lepje meg ügyfeleit világos és sötét anyagokra készült tervekkel, és keltse életre azokat a CMYK festé­kekkel és még két fehér festékcsator­nával. Ezen felül a környezetbarát, vizesbázisú festékek lággyá és vibráló­vá teszik a színeket.

Tegye még egyszerűbbé a nyomtatást az AnaRIP szoftverrel. Az AnaRIP má­sodpercek alatt feldolgozza a képeket, és időt takarít meg azzal, hogy a mun­kákat színbontás nélkül készíti elő. Az AnaRIP lehetővé teszi, hogy a felhasz­náló többszörös minőségellenőrzéssel kontrollálja munka közben. Továbbá, az AnaRIP TrueView funkció a gyártá­si hibák kockázatának minimalizálásá­val csökkenti a termelési költségeket. A TrueView automatikusan igazítja a póló színét a monitoron megjelenő színhez, így pontosan láthatja a végeredményt.

Élvezze a beruházás megtérülésé­nek remek lehetőségét (ROI) az ipari nyomtatófejek esetében a nyomtató hosszabb működési idejének köszön­hetően. Az ultra gyors RICOH Ri 6000 időt takarít meg Önnek, így Ön még több munkát végezhet el. Fenntartha­tóbb vállalkozást működtethet olyan takarékos és tartós funkciókkal, mint a szabadalmaztatott zárt szállítói rend­szer, ami csökkenti a festékpazarlást. Automatizált nyomtatófej-tisztító és festékkarbantartó rendszereink csök­kentik a kezelő karbantartással töltött idejét, így hosszabb távon még többet takaríthat meg.

A RICOH Ri 3000 / Ri 6000 legfonto­sabb jellemzői:

 • Nyomtasson anyagok széles vá­lasztékára
 • Nyűgözze le ügyfeleit élénk, szín­tartó mintákkal
 • Nyomtasson tartós és repedés nél­küli, személyre szabott mintákat
 • Csökkentse a beállítási időt, a lé­pések számát és a nyomtatással töltött időt
 • Használja ki a környezetbarát, víz alapú festékek előnyeit
 • Kis méret
 • Növelje a megtérülés mértékét a tartósabb nyomtatófejekkel és a ki­sebb festék felhasználással

Amennyiben Ön is érdeklődik a RICOH direkt textil nyomtatók iránt, keresse kollégáinkat alábbi elérhető­ségeinken:

Signdepot Europe Kft.
5100 Jászberény, Alkotás u. 4.
(Szatmári ipari park)
www.signdepot.eu

- Hirdetés -

Sign&Display