A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Kapcsolatépítési kisokos

Sokszor akadályokba ütközünk, amikor a megfelelő kontaktszemélyt keressük. Szerencsére már vannak megol­dások ennek a problémának az áthidalására. A személyre szabott névkitűző kiválasztásával megkönnyíthető az általunk keresett személy beazonosítása. A DURABLE testhezálló megoldásokat kínál számos területen, a név­kitűző szintén ide tartozik. A gyártó felületén egyszerűen kiválaszthatók a kívánt kritériumok – rögzítés módja, felhasználás, megjelenés.

FÓKUSZBAN A KÉNYELEM

Az emberek különböző elvárásokat támasztanak a névkitűző viselésével kapcsolatban, hiszen széles pa­lettán választható ki a megfelelő termék. Általánosság­ban elmondható, hogy a ruhabarát opciókat preferál­ják inkább, ha valamilyen kényesebb darabra kívánják rögzíteni. Összegyűjtöttük, milyen lehetőségek adottak a kényelmes névkitűző viselésére.

Névkitűző mágnessel. A sérülésmentes rögzítéshez kiváló választás, hiszen a finomabb anyagok ezáltal nem károsodnak. A biztos tartást is lehetővé teszi ez az illesztési mód, ugyanis a mágnesnek köszönhetően kényelmesen és hosszú időn keresztül viselhető.

Névkitűző tűvel. Ez egy hagyományosnak mondha­tó rögzítési forma. Nagy népszerűségnek örvend, mi­vel biztonságos, és hosszútávú eredményt produkál, rendkívül egyszerű a kialakítása, s nem mellesleg kön­nyű, praktikus rögzítést biztosít.

Névkitűző krokodilcsipesszel. Ahogy a legtöbb ilyen megoldásnál, ennél is kiemelhető, hogy egyszerű a használata. További előnye a forgatható klip, valamint a felhelyezés könnyűsége, ugyanis betűzhető zsebbe vagy hajtókába.

Névkitűző csipesszel. A krokodilcsipeszes megoldás­hoz hasonló kivitelezés, ám ennek esetében nem for­gatható a klip. A rendezvényeken általában a látogatók számára szokták alkalmazni, hiszen jól látható, kön­nyen olvasható névkitűzőt eredményez.

Névkitűző kombiklippel. Ez a megoldás lehetővé teszi két opció variációját. A rögzítés történhet tűvel vagy csipesszel, ahogy a felhasználónak testhezállóbb. Ezáltal multifunkcionális kivitelezést kapnak kézhez a névkitűző birtokosai.

Névkitűző textilszalaggal. A klasszikusnak számító megoldást már ismerhetjük, hiszen kiállításokon és konferenciákon közkedvelt módja a névkitűző viselé­sére. Ezeken biztonsági kioldás is található, illetve szé­les színválasztékban kapható.

Egyedileg kombinálható megoldások. A fentiek va­riációját teszi lehetővé ezen eljárás. Leginkább azért közkedvelt, mert széles felhasználási területet biztosít, továbbá gyors feliratozással rugalmassá teszi a névki­tűző viselését.

Öntapadó névkitűző. Az egyszerű és gyors rögzí­tés mintapéldánya. Számos funkciójával rendkívül népszerű olyan eseményeken, ahol az igényes, ám praktikus megoldásokat részesítik előnyben. Külön­böző kivitelben kaphatók, akár selyemtapintású fe­lülettel is.

NÉVKITŰZŐ SPECIÁLIS FELHASZNÁLÁSRA

A különböző iparágak eltérő követelményeket támasz­tanak a névkitűzők iránt. A praktikus és gyakorlatias kialakítástól egészen a prémium, valamint presztízs kialakításig terjedő igények merülhetnek fel. Megvizs­gáltuk, hogy mely területen milyen elképzelések ala­kulhatnak ki.

Hotel és vendéglátás. A személyes kapcsolat a kul­csa, hogy a vendéglátóegységek látogatói otthonosan érezzék magukat. A névkitűzők megkönnyítik a kom­munikációt, és színvonalas kiszolgálást biztosítanak. A klasszikusnak számító megoldások a nyerők ebben az ágazatban, amelyek könnyen cserélhető betétlap­pal rendelkeznek az alkalmazottak és az ideiglenes ki­segítő személyzet részére.

Bankok, biztosítótársaságok és hivatalok. A szemé­lyes konzultáció ezeken területeken sokszor elenged­hetetlen. A szakértelem mellett a hivatalos megjelenés is rendkívül fontos. A formális jelenlét esetében a pré­mium névkitűzők egészítik ki a személyes megjelenést. Az egyedi formák és a nyomtatott logók hozzájárulnak a vállalat presztízsének növeléséhez.

Értékesítés és szolgáltatás. A névkitűzők ezen a terüle­ten nemcsak az ügyfél felé irányuló kommunikációban játszanak fontos szerepet, hanem a hirdetés bizonyos formáját is képviselik. Elérhetőséget és szakértelmet sugallva építhetik az ügyfelek bizalmát. A felhaszná­lásnál fontos, hogy megfelelően olvasható, könnyen használható legyen, és igényes megjelenést nyújtson.

Rendezvények és workshopok. Nemcsak a bizton­ság elemeként vannak jelen a névkitűzők, hanem tá­mogatják az eseményen a kapcsolatteremtést, új kon­takt kialakítását. Ebben az esetben is nagy szerepet kap a könnyű olvashatóság, emellett pedig a biztonsá­gos rögzítés és az egyszerű használat szintén kiemelt helyen szerepel.

Egészségügy. A hit és a bizalom a páciensek tanács­adása és ellátása során kiemelten fontos. A névki­tűzőnek olvashatónak kell lennie, valamint meg kell felelnie a biztonsági követelményeknek is. A könnyen olvasható névkitűzők hangsúlyozzák a szakértelmet, illetve megkönnyítik a páciensekkel a kapcsolat terem­tés első lépését.

Ipar és gyártás. A speciális munkakörülmények meg­felelő névkiírást igényelnek. A munkatársaknak és az alkalmazottaknak könnyen beazonosíthatónak kell lenniük, és az eszköznek meg kell felelnie a szakmai, egészségügyi, valamint a biztonsági előírásoknak. A praktikus névkitűzők célszerűek ezen szegmensben, amelyek garantáltan a helyükön maradnak.

RÖVID- ÉS HOSSZÚTÁVON

Az egyszer használatos névkitűzők gyors és egyszerű megoldást biztosítanak. Rendezvényeken, ahol ezeket nagy mennyiségben használják fel, kizárólag egyszeri alkalomra, a funkcionalitás nagy szerepet játszik. Ezzel szemben a folyamatos használat alatt álló névkitűzők más rendeltetéssel bírnak. Napi ügyfélkapcsolat vagy rendszeres igénybevétel során a tökéletes darabnak tartósnak és tekintélyt parancsolónak kell lennie.

A SIKERES KOMMUNIKÁCIÓ ALAPJA

Hiába kapott nagyobb szerepet a virtuális megjelenés, a személyes találkozók és tárgyalások még mindig köz­vetlenebb kapcsolatot tesznek lehetővé. A kiállítások, hotelek, éttermek, hivatalok, bankok, biztosítótársa­ságok, egészségügyi intézmények, kereskedelmi köz­pontok és a vállalati recepciók számára a névkitűzők nélkülözhetetlen eszközei a személyes kapcsolatoknak ‒ a sikeres kommunikáció alapját fektetik le.

A névkitűzők szakértőjeként a DURABLE széles válasz­tékban kínál magas minőségű, sokrétűen használható termékeket. A számos termék minősége és rögzítési módja teszi lehetővé, hogy minden terület számára kiváló megoldást nyújtsanak.

Az ÁRAZÁSTECHNIKA munkatársai készséggel állnak rendelkezésre, hogy közösen találják meg az Önnek legmegfelelőbb megoldásokat!

Optimalizálja folyamatait most a DURABLE termékek és az ÁRAZÁSTECHNIKA szakáruház dolgozóinak segítségével!

arazastechnika.hu/durable

- Hirdetés -

Sign&Display