A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Izgalmas új színeket eredményez a „Fény ereje”

Az Avery Dennison négy új járműfóliát mutatott be friss, a ’Fény ereje’ fantázianéven megjelent kollekciójában. A rejtett átmenetekkel, szinte hipnotikusan szikrázó effektekkel piacra dobott prémiumszínek igazán megmozgatják a kreativitást, és lélegzetelállító külsőt kölcsönöznek a járműveknek.

Gloss Metallic Mystery Black:

Gloss Metallic Mysterious Indigo:

Gloss Metallic Pride Prismatic Grey:

Gloss Hidden Forest:

A cég portfólióját bővítő színek illeszkednek az autóipar aktuális divatjához és az Avery Dennison innovációra törekvő szemléletéhez. Matt Khanna észak-amerikai termékmenedzser elmondta: globális trendekből merítenek inspirációt, amikor egy-egy új fóliát alkotnak meg, és a folyamatos munkának köszönhetően már több száz színnél és textúránál tart a kínálat.

A termékeiket szupertartósra tervezik – a honlapjuk szerint akár 12 évig a helyükön maradnak, és megőrzik fényüket, de még ennél jóval később is könnyen eltávolíthatók, ha szükséges. A felhelyezésük szintén nem okoz fejfájást, köszönhetően az Easy Apply RS ragasztóanyagnak.

„Ezek a fényes filmek a legnépszerűbb színeinket reprezentálják”, mutatott a fekete és indigó változatokra Abby Monnot marketingigazgató, hozzátéve: az ilyen fóliával felszerelt járművek „kompromisszumoktól mentes gazdagságot és minőséget” sugallnak.

A szürke és a zöld árnyalatokról szólva kijelentette: ezekkel sikerült kitolni az írizáló fényjátékok határait, megjelenésük pedig azonnal megfogja a vásárlók figyelmét, hiszen jól kifejezhetik velük saját stílusukat és személyiségüket.

Az Avery Dennison nem bíz semmit a véletlenre: az autó új színvilágát online tervezőben saját kézzel is elkészíthetjük, majd egy kattintással megtalálhatjuk a legközelebbi műhelyt, ahol elvégzik a kivitelezést.

Gábor János, Sign&Display

Forrás: Sign Builder Illustrated

Fotók: Avery Dennison Supreme Wrapping™ Film

- Hirdetés -

Sign&Display