A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Itt az ideje ismét találkozni az ISE @ London rendezvényen

Az ISE Live and Online június 23-24. között a London Battersea-i Evolution rendezvényközpontban folytatódik! Használja ki a lehetőséget és építse kapcsolatait biztonságban személyesen az AV iparág résztvevőivel

Szinte közvetlenül a sikeres barcelonai élő és online rendezvény már érkezik is az ISE Live & Online június 23-24-én a londoni Battersea park Evolution rendezvényközpontjából: egy helyszín új kapcsolatok létesítésre és régi iparági barátokkal/kollégákkal való találkozásra, két napnyi személyes kapcsolatépítő programmal, rengeteg prezentációval – kiemelt előadókkal, panelvitákkal és Tech Spotlight bemutatókkal.

A résztvevők a személyes kapcsolatépítés mellett megismerhetik a vezető AV márkák, illetve szakértők legfrissebb híreit és terveit. A rendezvény biztonsága érdekében Anglia aktuális covid szabályai érvényesülnek – de az esemény megrendezése nem függ a korlátozások lazításától. Az aktuális szabályok megismerése érdekében látogasson el WEBOLDALUNKRA.

Mike Blackman, az Integrated Systems Events ügyvezető igazgatója elmondta: „Szeretnénk megköszönni az iparág támogatását, amelyet azóta folyamatosan megkapunk, amióta újraindítottuk az AV iparág élő szakmai eseményeit. Az ISe Live & Online lehetőséget biztosított iparágunk számára, hogy újra felvegyük a kapcsolatot egymással, most pedig nagy szeretettel várunk minél több résztvevőt londoni eseményünkre, ahol személyesen találkozhatunk és akár koccinthatunk is egymással.”

Hálózatépítés

A nyugodt, covid-tól védett környezetben számos helyszínen ülhetnek le a kollégák egymással. Találkozzon az AV közösség tagjaival az Eve O’Lution’s Bar-ban – az ISE saját ír pubjában, illetve a Barco által szponzorált Kávézó és találkozó helyszínen. A rendezvény első napjának végén várjuk látogatóinkat Hálózatépítő koktél estünkre –  foglaljon helyet iparági barátaival és szánjon időt egy kis személyes beszélgetésre új kapcsolatokkal.

Meeting Maker

Tervezze meg előre személyes találkozóit az ISE Meeting Maker szervezőjével. Válassza ki azon ISE London kiállítókat, akikkel találkozni szeretne, és töltse ki online találkozóra szóló adatlapját EZEN AZ OLDALON.

Főszínpad program

A nap folyamán a főszínpad részletes programja mutatja be a pandémiás válságból való kilábalás és növekedés lehetőségeit a brit és nemzetközi AV üzletág számára. A főszínpad néhány kiemelt programja:

 1. nap – Június 23, szerda
 • Kevin McLoughlin, AVIXA Diverzitási Bizottság & Igazgató. Az AV felhasználói csoport az alábbi témákat vitatja meg: ‘Pozitív tevékenység a sokoldalúság fenntartása érdekében az AV iparágon belül’. A panelbeszélgetés résztvevői lesznek: Janice Turner (Diverzitási biztos, BECTU) és Iffat Chaudhry (Bid Manager, Involve Visual Collaboration).
 • ‘AV User Group perspektívák’, ne hagyja ki ezt az izgalmasnak ígérkező beszélgetést az AV User Group vezetőjével Owen Ellis-el és az AVIXA Standards Steering bizottság vezetőjével Greg Jeffreys-el.
 • Andrew Dowsett, a Barco brit és írországi channel menedzsere előadásában a Vizualizáció jövőjét vizsgálja meg.
 • A TPi magazin szerkesztője, Stew Hume a Diagon képviseletében Tom Sablint látja vendégül, hogy beszélgessenek az idei BRIT Awards díjátadó ünnepség tervezésében betöltött szerepükről.
 • ‘Az AV Iparágban elért kitűnőség elismerése és promotálása’ a célja az Inavate szerkesztő Paul Milligan és alapító Dan Jago közös előadásának, melyben azt vizsgálják, az AV iparágon belül a kiválóság és a karrier fejlesztés milyen elismerésekben részesül az Inavation Awards és a ‘40 under 40’ kezdeményezések által.
 • Jack Robinson, a Superyacht Technology igazgatója, bemutatja a superyacht szektort, és elemzi, miért találják a cégek ezt a szektort megfoghatatlannak, komplex politikai és logisztikai ellátási láncolata miatt. Arra a talányra is rávilágít, miért tudott válság-álló maradni ez az iparág, és 45%-os növekedést elérni az idei év folyamán.
 1. Nap – Június 24, csütörtök
 • Amelia Kallman futuristí és XR szakértő mutatja be ’A kapcsolat jövőjét’ azon technológiai trendek által, amelyek együttesen formálják jövőnket, és megosztja gondolatait arról, a cégek milyen módon képesek nem csupán túlélni, de szárnyalni a következő évek során.  
 • James Kirby, a Futuresource Consulting Pro Audio elemzője a ‘Pro Audio az AV-ben: visszatérés a pandémiából’ című előadásában a nemrégiben az Installation magazinnal közösen lefolytatott Pro AV technológiai kutatás legfontosabb gondolatait osztja meg
 • Jordan Deemer, a Barco üzletfejlesztési menedzsere, a ’Technológia a tárgyaló szobákban’ című előadásában a legújabb fejlesztéseket és újításokat mutatja be.
 • Az Education Technology magazin szerkesztője, Genna Ash-Brown moderálja az oktatási és AV szektor szakértőinek beszélgetését az AV technológiák jövője a rugalmas osztályteremben’ című vitafórumon.
 • A TPi magazin szerkesztője, Stew Hume lesz a házigazdája a ‘Rendezvények virtuális megvalósítása’ című panelbeszélgetésnek, ahol megvizsgálják, a nagy rendezvények milyen módon alkalmazkodtak a pandémiás helyzethez innovációk adoptálása által, és mindez milyen hatással lesz a jövő rendezvényeire.
 • Az Integrated Home Podcast élő kiadását rögzítik ‘Távoli megfigyalés és irányítás: az otthoni integráció jövője’ címmel, melynek házigazdája a Wildwood PR igazgatója Jeff Hayward lesz, vendégei pedig: Nick Bovill (SnapAV/Control4), Nicolai Landschultz (IndigoZest) és James Ratcliffe (Homeplay).

Kávé és ismerkedés

A látogatók minden nagyszínpados esemény végeztével a Barco által támogatott Coffee and connect térben folytathatják beszélgetésüket. Az egyes szekciók moderátoraihoz és résztvevőihez a Barco szakértői, illetve az AV User group vezetője Owen Ellis egyaránt csatlakoznak majd, akiknek nyugodt környezetben tehetik fel kérdéseiket a látogatók.

Szövetségek prezentációi

Az első napon a CEDIA az ‘RP22, paradigmaváltás a tárgyalószobák design-jában’ címmel rendezi beszélgetését, melynek moderátora James Bliss (Brand és Communications Manager EMEA, CEDIA) lesz. Az első és második napon az AVIXA európai fejlesztési igazgatója, Chris Lavelle mutatja be a ‘Kitekintés: az AV szektor trendjei’ című vitapanelt, melynek keretei között piaci információkat és elemzéseket mutatnak be az AV iparág trendjeiről.

Tech Spotlight események

Olyan kiállítók, mint a DTEN, Igloo Vision, Logical Solutions, Ring és Shure – mutatják be technológiai újításaikat és szolgáltatásaikat a nagyszínpadon, rövid 20 perces prezentációk keretében.

A Tech Spotlight előadások moderátora az Installation and Pro Sound News Europe korábbi szerkesztője, Jo Ruddock lesz.

Kiállítási tér

A nagyszínpad mellett a kiállítási térben több mint 20 vezető márka, köztük a DTEN/Zoom, Barco, Nexmosphere/Brightsign, LANG, Panasonic, Shure, Ring, Jabra, Biamp, Igloo Vision, Snap AV/Control4, Ampio, Wolfvision, Logical Solutions, Jetbuilt, Taylorleds és az Ashton Bentley mutatja be legújabb fejlesztéseit.

Itt az idő újra találkozni! Látogasson el az ISE London rendezvényre és lépjen előre velünk közösen. A rendezvényre való belépés előregisztrációhoz kötött, ezért kérjük regisztráljon még ma EZEN A LINKEN!

- Hirdetés -

Sign&Display