A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Itt a várva várt hír: új fólia került piacra

Nagy bejelentést tett a Drytac, új terméke jelent meg: a Polar Grip Air, egy 3,2 milliméteres fehér polimer PVC-fólia, amely nagy tapadású szürke ragasztóval és buborékmentes technológiával rendelkező leválasztó béléssel rendelkezik.

„Nagyon örülünk annak, hogy a Polar Grip Airrel bővíthetjük a fólia-termékportfóliónkat, amely eleve rendkívül széles választékot biztosított” – mondta Dennis Leblanc, a Drytac észak-amerikai üzletfejlesztési vezetője, majd hozzátette: „A Drytac Polar Grip termékei világszerte hihetetlenül népszerűnek bizonyultak a felhasználók körében, és számos projektben alkalmazták őket. A Polar Grip Air egy újabb lehetőséget kínál azoknak az ügyfeleknek, akik megbízható, kiváló minőségű megoldást keresnek a beltéri és kültéri munkákhoz egyaránt.”

Bár ugyanarra a technológiára épül, mint amely a Drytac Polar Grip kollekció más termékeit is oly sikeressé tette, az új Polar Grip Air könnyebben alkalmazható, mint testvérmodellje, a Polar Grip fólia, ami tovább egyszerűsíti a telepítési folyamatot az ügyfelek számára.

A Polar Grip Air rugalmassága azt jelenti, hogy az alkalmazások széles skáláján használható. A durva felületeken, például téglára vagy betonra való tapadásának képessége ideális választássá teszi az olyan projektekhez, mint a beltéri és kültéri fali grafikák.

A Polar Grip Air alacsony felületi energiájú termékeken is képes tapadni, így az ügyfelek használhatják a fóliát grafikák vagy matricák felragasztására sima műanyag hordozókra, gépi berendezésekre vagy motorkerékpáros sisakokra.

A Polar Grip Air kompatibilis a latex, eco-solvent és UV nyomtatókkal, és akár 137 centiméteres tekercsszélességben is kapható. A fóliát hét év belső és külső garanciával is szállítják, ha megfelelő laminálást kap.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display