A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Itt a nyár – Legyen igényes a kitelepülés!

Sokat elárul egy helyről, hogy mennyire esztétikusak az információkihelyezések. Ma már számos lehetősége van a vállalkozásoknak a különböző megjelenéseket igényes formában prezentálni az ügyfelek felé. A nyár kiváló alkalom, hogy a nyitott helyiségekhez olyan eszközöket helyezzünk ki, amelyek időjárásállók, de emellett eszté­tikus formát képviselnek. A DURABLE azon dolgozik, hogy fenntartható termékeket kínáljon, ezért folyamatosan fejleszti a termékeit és szolgáltatásait, így a kihelyezett információk számára is megvan a megfelelő megoldása.

„Az információkihelyezésre számos megoldás található a portfóliónkban” – mondja Kovács Anikó, a DURABLE GmbH területi vezetője. „A célunk az, hogy olyan le­hetőségeket biztosítsunk, amelyekkel esztétikussá tehető a megjelenés. Többek között a DURAFRAME® termékünk az, ami kiváló végeredményt produkálhat ezen a területen, mert a ragasztószalagos fixálás a legtöbb esetben nyomot hagy a kihelyezett papírlap eltávolítása után, valamint kevésbé nyújt professzio­nális benyomást.”

SZÁMOS LEHETŐSÉG ADOTT A DURABLE TERMÉKEIVEL

A DURABLE számos megoldással rendelkezik, ám mint­egy bestsellerként mind közül kiemelkedik a DURA-FRAME® infókeret. Az A4-es méretben kapható termék minden sima beltéri felületre – többek között ajtókra, szekrényekre, üvegre és falakra – felhelyezhető, így a különböző vendéglátó egységek ilyen eszközökkel fel­vértezve a folyamatosan változó információkat gyors és kényelmes módon cserélgethetik.

A DURAFRAME® rendkívül egyszerűen felhelyezhető a felületre, csupán négy lépés szükséges az applikálás­hoz. Először is távolítsuk el a védőfóliát az eszközről, hogy megfelelően illeszkedjen a felületre. Második lé­pésként helyezzük az előre eltervezett területre. Har­madszor emeljük fel a fedőlapot, amely alá becsúsz­tatható a kívánt dokumentum. Ezt követően pedig bármilyen módosítás esetén csak ez utóbbi lépést szükséges megtenni, és kicserélni az információs lapot.

De mi a helyzet kültéren, ha már itt a jó idő, és egy­re többen preferálják a szabadtéri lehetőségeket? A vízálló zsebek ellenállnak a környezeti hatásoknak. A jellemzői által kiváló megoldást jelentenek az igé­nyes és tartós megjelenésre. A vízálló nyomózár meg­védi a zseb tartalmát az esőtől, párától, nedvesség­től és bármilyen szennyeződéstől. Az IPX5 szabvány szerint tesztelték, azaz minden irányból érkező vízsu­gárral szemben védelmet nyújt. Kiemelkedő tulajdon­ságai: átlátszó, UV-stabilizált és időjárásálló, karcálló műanyag, illetve tükröződésmentes.

Például az éttermek esetében kifejezetten hasznos megoldást jelenthet a DURABLE információs állvány terméke, amelynek mindkét oldala használható. A ven­déglátóhelyek a kiemelt ajánlataikat, értesítéseiket, út­baigazításukat és egyéb fontos információkat oszthat­nak meg a vendégeikkel. A DURABLE INFO STAND BASIC egy rugalmas és sokoldalú eszköz, amelynek mindkét oldala hordozhatja a szükséges információt, emellett pedig álló és fekvő helyzetbe is pozicionálható. Az áll­vány két méretben kapható, az A4-es és az A3-as lapok kényelmes elhelyezése érdekében.

Már az üvegfelületeken is megragadható a figyelem egy egyszerű megoldással, a statikus energiát alkal­mazó infótasak segítségével. Az információk rögzítését sima és ívelt üvegfelületeken beltérben teszi lehetővé a DURABLE ezen terméke. A4-es formátumban kapha­tó ez a ragasztómentes, 70 Celsius-fokig hőálló, akár két évig UV álló rögzítő elem. Az infótasak használat után nem hagy nyomot maga után, valamint a mögöt­te elhelyezkedő dokumentum egyszerűen cserélhető.

KÖNNYEN FELISMERHETŐ SZEMÉLYEK

Sokszor akadályokba ütközünk, amikor a megfelelő kontaktszemélyt keressük – például, ha a pincér nem visel megkülönböztető ruházatot. Szerencsére már vannak megoldások ennek a problémának az áthida­lására. A személyre szabott névkitűző kiválasztásával megkönnyíthető az általunk keresett személy beazo­nosítása. A DURABLE testhezálló megoldásokat kínál számos területen, a névkitűző szintén ide tartozik.

Az emberek különböző elvárásokat támasztanak a névkitűző viselésével kapcsolatban, hiszen széles palettán választható ki a megfelelő termék. Általá­nosságban elmondható, hogy a ruhabarát opciókat preferálják inkább, ha valamilyen kényesebb darabra kívánják rögzíteni. A névkitűzők segíthetik a vendége­ket az eligazodásban.

A DURABLE által kínált megoldások mindegyike kivá­ló minőségű és esztétikus megjelenést biztosít, amely segíthet növelni a kihelyezett információ hatékonysá­gát, és a látogatók, partnerek vagy ügyfelek figyelmét a kihelyezett dokumentumra irányítani. A gyártó ter­mékei minden esetben arra helyezik a hangsúlyt, hogy stílusos és professzionális megjelenést biztosítsanak.

durable.hu

- Hirdetés -

Sign&Display