A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ismerkedés a Brett Martin habosított PVC tábláival

Titokzatos meghívóval csigázta az Eurojet Kft. ügyfelei kíváncsi­ságát, hiszen csak annyit lehetett tudni elöljáróban, hogy febru­ár 7-én limitált számú közönség részére szerveznek egy különle­ges kiállítást Gödöllőn!

Nos, az interaktív tárlatvezetés való­jában rendhagyó ismerkedés volt a Brett Martin habosított PVC tábláival – amely alapanyagok forgalmazását nemrég kezdte meg az Eurojet ha­zánkban. A kiállítást Légrádi Mihály, a Brett Martin regionális képviselő­je nyitotta meg. A vendégek néhány mondatban megismerkedhettek ez­zel a sokszínű táblagyártóval. A Brett Martin egy 1958-ban indult családi vállalkozás, amely mára már a világ egyik vezető márkájává nőtte ki ma­gát. A Brett Martin a műanyagok ab­szolút szakértője, egy olyan globá­lis szereplő, aki az építési ágazattól a reklámszakmáig jelen van.

Ezután Balla Mercédesz, az Eurojet képviselője vezette körbe a vendé­geket az alkotásokon. Minden kiál­lított darab a Foamalux habosított PVC más-más felhasználását, meg­munkálását mutatta be. Megfigyel­hető volt a marási és vágási élek pon­tossága egy kirakós táblán keresztül. Bemutattak továbbá nagyfelületű, egyszínű grafikákat a legkényesebb színekkel. Voltak különleges játékos darabok a fantázia beindításához, de a bemutatott darabok között volt pél­da meleghajlításra is.

Az előre regisztrált érdeklődők eb­ben a pár órában változatos munka­folyamatokon keresztül győződhet­tek meg az alapanyag minőségéről és arról, hogyan viselkedik az anyag kü­lönböző gépekkel megmunkálva.

A résztvevők több csoportban együtt „művészkedtek”. Vinylt nyomtattak HP Latex 335 tekercs nyomtatóval, majd felkasírozták a habosított PVC táblára.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display