A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

ISE Live & Online: 10 program Barcelonában, amire érdemes készülni…

Rengeteg indok van, amiért érdemes érdeklődéssel várni az ISE Live & Online eseményt, amely június 1-2. között kerül megrendezésre. Tavaly február óta ez lesz az első, személyes részvétellel megrendezett ISE, és ez lesz az első, látogatók részvételével megrendezett esemény idén a Barcelonai Fira Gran Via vásárközpontban.

Az esemény résztvevői ellátogathatnak a Katalán Innovációs Zónába és az AV Experience Zónába, illetve megtekinthetik a kiállítók standjait, részt vehetnek élő előadásokon, kerekasztal beszélgetéseken, illetve az ISE Főszínpadának prezentációin, és számos lehetőségük lesz az AV iparág résztvevői részére szervezett események keretében szakmai kapcsolatépítésre.

Íme 10 indok, amiért érdemes izgatottan várni az eseményt!

1. ÉLŐBEN BARCELONÁBAN & ONLINE

Útvonalterv a sikeres jövőhöz – az esemény Főszínpadán

Magával ragadó élő és digitális tartalom a TNW, AVIXA, CEDIA és ISE kiállítók és partnerek jóvoltából, amelyek egytől egyig olyan eszközöket és megoldásokat vázolnak fel, amelyek segítik az iparág résztvevőit a pandémiás nehézségekből való kilábalásból. A program ötvözi az élő, személyes előadásokat Barcelonából az ISE Digital eseményeivel.

https://www.iseurope.org/main-stage-programme/

2. ÉLŐBEN BARCELONÁBAN

AV Experience Zóna (együttműködésben az AVIXA-val)

Vegyen részt élőben spanyol nyelvű AV integrátor esettanulmány prezentációkon, panelbeszélgetéseken, hálózatépítő eseményeken, megrendelői beszámolókon, illetve az új trendeket bemutató beszélgetéseken. Itt a Kereskedelem, Oktatás, Közigazgatás és Vendéglátóipar szakemberei számára nyílik meg a lehetőség, hogy felfedezzék az AV iparág által kínált legújabb technológiákat és megoldásokat.

Az elérhető helyek száma limitált – és elő regisztrációhoz kötött –

http://avxzone.iseurope.org/registro.php

 3. ÉLŐBEN BARCELONÁBAN

Katalán Innovációs Zóna (együttműködésben az ACCIÓ-val)

Az ACCIÓ Katalónia Üzleti Versenyképességéért felelős kormányügynöksége, dedikált zónában mutatja be a régió vezető vállalatait és technológiai megoldásaikat.

4. ÉLŐBEN BARCELONÁBAN

Kiállítói standok

Fedezze fel az ISE kiállítói terét olyan kiállítói márkákkal, mint az UDE, Nexmosphere, Ampio, Infinitus, West Telco, Alfalite, Barco, Equipson, ic audio, Lumotubo, Waapiti és a Jetbuilt.

5. ÉLŐBEN BARCELONÁBAN

 Spanyol nyelvű vezető előadók

- Hirdetés -

  • ‘A technológia-vezérelt üzletág digitális átalakulása’ Marc Vidal-al június 1-én. Marc Vidal-t a spanyolországi digitális gazdasági közeg egyik legbefolyásosabb alakjának tartják, aki a Digitális Transzformáció és az Ipar 4.0 szakértője is.
  • ‘Éljen soká a kiskereskedelem’ Dr. Maria Callis Bañeres-el június 2-án. A kiskereskedelmi és design szakértő és a Spanyol Design Kiskereskedelmi Intézet elnöke bemutatja, miért szükséges elmozdulnunk az ’Omnichannel stratégiából a figitális élmény felé’. Esettanulmányai között lesz az IKEA, a Barça és a MADE.

6. ÉLŐBEN BARCELONÁBAN & ONLINE

Riporter kerekasztal beszélgetések

A TWN által támogatott, várhatóan nagyon energikus beszélgetéseket élőben streamelik a Főszínpad képernyőire az alábbi időpontokban:

  • Június 1:Marketing Taktikák az Online Világban’. Rebecca Roth, közösségi média szakértő & imaging koordinátor a NASA Goddard Űrrepülési Központjában, és Genia Shipova, a Daily Motion Marketingvezetője beszélgetnek a digitális marketing stratégiákról.
  • Június 2:Mi a célod?’ Alice K. Steenland, a Dassault Systèmes fenntarthatóságért felelős vezetőjéhez csatlakoznak további szakértők egy beszélgetésre, ahol megvitatják, miként pozícionáljuk márkánkat és szolgáltatásainkat a pandémia utáni időszakban.

7. ÉLŐBEN BARCELONÁBAN & ONLINE

Startup Nation

Az ACCIÓ az ISE és a TNW partnerségének eredménye az a három Startup Nation Szekció amelyek keretében az esemény mindkét napján a Főszínpadon mutatják be a leg ígéretesebb katalán induló vállalkozásokat a Smart City, Gaming és XR üzleti területekről. Befektetők számára szinte kötelező megnézni…

8. ÉLŐBEN BARCELONÁBAN

Katalán Audiovizuális Csoport

A helyi AV szövetség három Főszínpados szekciót tart az esemény két napján. Kedden 10:20-tól, ‘Nagy fényshow-k’ címmel olyan stúdiók munkáit mutatják be, mint a Moment Factory, az Onionlab és a Minoria Absoluta. Spanyol nyelvű prezentációk keretében mutatják be az AV technológia képzési helyzetét a spanyol egyetemeken (Szerdán 10:20-tól), és az élő események szektorának legújabb vívmányait (Szerdán 10:40-től).

9. ÉLŐBEN BARCELONÁBAN & ONLINE

ISE Üzleti Bróker szolgáltatás

Az ACCIO b2match app felhasználói számára elérhető B2B hálózatépítő szolgáltatás keretében cégek és egyének találkozhatnak termékeik és szolgáltatásaik értékesítése céljából.

Előre egyeztetett, 30 perc időtartamú találkozók tarthatók személyesen az ISE Live & Online Barcelona ideje alatt (Június 1-2. között) vagy online (Június 3- 4 között).

10. ÉLŐBEN BARCELONÁBAN

ISE Hálózatépítő Esemény

Az első nap zárásaként kérjük csatlakozzon hozzánk egy személyes hálózatépítő eseményen, az ACCIO támogatásával.

Jöjjön és élvezze velünk a Barcelona Cool Covers Band élő koncertjét és ünnepelje velünk, hogy újra együtt vagyunk élőben (#BackToLive) miközben az AV közösség tagjaival találkozik és ismerkedik meg.

Látogatóink részesei lehetnek az ISE Digital legfontosabb eseményeinek (Június 1-2. között), amelyeket a két nap folyamén kivetítünk a Főszínpad képernyőire.

Csatlakozzon ön is az ISE-hez. A regisztráció ingyenes, gyors és egyszerű – ne hagyja ki – regisztráljon már most: https://www.iseurope.org/register.php?actioncode=ZW4MRDYQ

- Hirdetés -

Sign&Display