A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

ISE Digital: Vezető előadóink listája már végleges!

Ön már regisztrált az ISE Digital rendezvényre?

Vezető előadóink olyan világszinten elismert stratégiai szakemberek, akik megadják szakmai programunk ütemét, amellyel minden eszközt megadunk résztvevőink számára, hogy maguk formálhassák jövőjüket:

1. Nap: Együtt ülve a kanapén Ventura Barba-val, a Sónar Fesztivál ügyvezető igazgatójával.

Hogyan kezeljük azokat a technikai trendeket, amelyekre szükségünk van, és miért? Ventura felfedi, milyen mértékben gyorsult fel a technológia és mi volt az, amit az elmúlt 12 hónapban szőnyeg alá söpörtünk. Amennyiben szeretné kiismerni a folyton változó közeget és befolyást akar gyakorolni egy új jövőre, ezt a szekciót nem hagyhatja ki!

2. Nap: Fenntarthatóság felgyorsítva. Együtt ülve a kanapén Tom Raftery-vel, az SAP globális alelnökével, jövőkutató és innovációs evangélistával.

A fenntarthatóság ma a globális célkitűzések listájának élén áll, a modern társadalom pedig egyre nagyobb figyelmet fordít a fenntarthatósági kezdeményezésekre – ezek ignorálása tehát egyet jelent a lemaradással. Erről a szekcióról mindenképpen magunkkal vihetünk a fenntartható vállalkozás eléréséhez szükséges tökéletes célkitűzéseket.

A CISCO technology által támogatott ISE Digital kurátorai a The Next Web (TNW), az AVIXA, a CEDIA és az ISE partnerei. Lehetősége lesz felfedezni az AV iparág legfrissebb újdonságait és innovációit olyan nevektől, mint a KNX – kiállítás prezentációs partnere, az esemény headline partnerei a Bosch, LANG, Panasonic és a Shure, és olyan további vezető márkák, mint a Canon, Datapath, Genelec, Lenovo, MA Lighting, Savant, Sennheiser és a WolfVision. Továbbá headline partnerünk, az ACCIÓ segítségével találkozhat a legizgalmasabb start-up cégekkel.

Regisztráljon ingyenesen és értesüljön a legfrissebb híreinkről!

Az ISE Digital 2021. június 1-2. között kerül megrendezésre.

ISE Digital…mindössze egyetlen kattintásnyira!

iseurope.org

- Hirdetés -

Sign&Display