A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

ISE 2021 Live & Online rendezvénysorozat

Digital signage szakmai programsorozat

Újszerű megoldások, átgondolt vezetői tapasztalatok és hálózatépítés hozzák össze az iparág résztvevőit,
biztonságos és hatékony formában.

Az Integrated Systems Events bemutatta az idén júniusban megrendezésre kerülő #ISELive&Online programsorozatának koncepcióját. Az audiovizuális iparág jövőjének bemutatását célzó ISE Digital és ISE Live programelemek integrálódnak annak érdekében, hogy biz­tonságos és rengeteg előnyt kínáló formában hozzák össze az iparág résztvevőit. Az online vagy személye­sen látogatható regionális eseményeken a résztvevők inspiráló tartalmakra számíthatnak, innovatív véle­ményvezérek előadásában, hatékony hálózatépítési lehetőségekkel és a legújabb technológiai megoldások bemutatásával, a LANG, Panasonic, AVI-SPL, Control4, Barco, Biamp, NEC, Sharp, Shure és számos további gyártótól.

ISE DIGITAL – AZ AUDIOVIZUÁLIS IPARÁG JÖVŐJE

Az ISE Digital egy kétnapos fesztivál, melyet a CISCO Systems támogat. A platform intuitív, digitális tv stílusú tartalmi menüt kínál, amely egyszerre szórakoztatja, informálja és vonja be az eseményekbe a résztvevő­ket, mindezt átfogó élő és igény szerinti tartalommal. Az ISE Digital a barcelonai rendezvénnyel egy időben, június 1-2. között lesz, és az azt követő hetekben is elérhető majd, új élő frissítésekkel reaktiválva a mün­cheni, amszterdami és londoni eseményekből. Bár­mely négy, most felsorolt regionális eseményre való regisztráció hozzáférést biztosít ehhez a tartalmi elem­hez, amely kizárólag online regisztrációval is elérhető.

Az audiovizuális iparág jövőjét feltérképező ISE Digital bemutatja a növekedési lehetőségeket, valamint a pandémia idején született megoldásokat. A rendez­vény keretében naponta új véleményformáló és piac­kutatási tartalmak érhetők el a TNW, AVIXA, CEDIA és ISE partnerek prezentálásában, iparági rálátást kínálva a legújabb, jövőálló technológiákra.

Mike Blackman, az Integrated Systems Events ügyve­zető igazgatója elmondta: „Büszkék vagyunk rá, hogy a CISCO partnerei lehetünk az ISE Digital rendezvény megrendezésében. Az iparággal ilyen formában együttműködve komoly lehetőségeket kínálunk résztvevőink számára, hogy találkozzanak az ügyfeleikkel, megis­merjék a legújabb termékinnovációkat és építsék a hálózatukat.”

A fő színpad élő tartalmai mellett úgynevezett Tech Track programelemek nyújtanak majd betekintést kulcsfontosságú technológiai szektorokba, és inspirál­nak beszélgetésekre, megadva a résztvevők számára az interakciónak, az ötleteik megosztásának és kérdé­seik megválaszolásának lehetőségét. A témakörök kö­zött szerepel majd a Digital Signage, élő rendezvények, munkakörnyezet, digitális oktatás, Smart Building és az XR a mai valóságban. Mike Blackman hozzátette: „Legyen szó globális esetta­nulmányról, szakértői prezentációról, kerekasztal-be­szélgetésről, ügyvezetői interjúról vagy termékbemu­tatóról, az ISE Digital látogatói minden egyes program keretében a legújabb innovációkat ismerhetik meg új, izgalmas formában. Örömmel várjuk, hogy mindezt megoszthassuk iparágunk résztvevőivel.”

A Digital rendezvény résztvevői hozzáférést kapnak interjúkhoz, panelbeszélgetésekhez, márkatörténetek­hez, termékújdonságokhoz, termékbemutatókhoz, és további tartalmakhoz – élőben vagy igény szerinti idő­ben. Az ISE Digital a világ vezető technológiai gyártói­nak exkluzív prezentációi mellett a gyártócégekkel való kapcsolatteremtés lehetőségét is kínálja a platformon keresztül.

ISE LIVE – REGIONÁLIS ESEMÉNYEK

A négy élő ISE rendezvény a barcelonai vásárköz­pontban veszi kezdetét június 1-2. között. A látogatók tartalomban gazdag programra számíthatnak, amely­ről Mike Blackman elmondta: „Az ISE Live esemény­sorozat az audiovizuális iparág szereplőinek újbóli kapcsolatteremtését szolgálja, Európa négy vezető iparági központjában. Mindegyik helyi rendezvény két teljes napos networking lehetőség, biztonságos környezetben.”

Az élő események ütemezése az alábbi:

  • ISE @ Barcelona, június 1-2., Fira de Barcelona, Gran Vía .
  • ISE @ München, június 7-8., MAC Forum, München.
  • ISE @ Amszterdam, június 15-16., RAI Amszterdam.
  • ISE @ London, június 23-24., London.

Mindegyik eseményen a világ vezető technológiai gyár­tói mutatják be legújabb innovációikat.

iseurope.org

Az eseményekre a regisztráció gyors és egyszerű, ITT megtehető.

- Hirdetés -

Sign&Display