A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

ISE 2018 – a meghatározó Digital Signage kiállítás

Töprengett már valaha is azon, milyen digitális eszközzel pörgethetné fel eladáshelyi kommunikációját, és tehetné vonzóbbá termékeit? Ismerje meg a legújabb szakmai megoldásokat, első kézből, egy helyen az Integrated Systems Europe kiállításon!

Az Integrated Systems Europe (röviden ISE) szakmai kiállítás története egészen 2004- re, a svájci Genfbe nyúlik vissza. Itt rendezték ugyanis az első ISE kiállítást, mindössze 120 kiállítóval és 3500 látogatóval. A mára kiválóan megközelíthető amszterdami RAI kiállítási központban megrendezésre kerülő ISE a világ meghatározó audiovizuális szakmai rendezvényévé nőtte ki magát, sorra döntögetve a saját maga által elért rekordokat. Több, mint 73.000 látogató, 1192 kiállító és egyetlen cél érdekében: Mindenki találja meg a számára megfelelő terméket és kapcsolatot! Röviden így foglalható össze az ISE 2017 vásár egyetlen mondatban. Mi várható 2018-ban? Több mint 1200 szakmai kiállító termékei mellett az ISE 2018 különleges konferencia repertoárjával, tréning programjaival és egyedi előadásaival több lesz, mint kiállítás! Az ISE egyik fontos küldetése bemutatni a legújabb integrációs technológiákat, amelyek hat, egyénileg célzott technológiai zónában lesznek megtalálhatók! A hat, egymástól jól elkülönülő zóna lehetővé teszi a kiállítás látogatói számára, hogy célzottan ismerkedjenek a számukra fontos területtel. A hat technológiai zóna: Audio és élő rendezvény technológia; Digital Signage és DOOH; Smart Building megoldások; Otthoni megoldások; Oktatási technológia; Egységes kommunikáció.

 

Digital Signage Zóna
Ez a szegmens az ISE kiállítás egyik leggyorsabban növekvő része. Éppen ezért nem meglepetés, hogy az ISE Digital Signage zónájában bemutatott legújabb megoldásokat széles körben használják hirdetési és információ közvetítési eszközként egyaránt. A kiskereskedelmi, közlekedési, egészségügyi, üzleti, oktatási, szabadidős és vendéglátói szektorok csak néhányat képviselnek azok közül, ahol a digital signage mára meghatározó szerepet tölt be. Az ISE pedig remek alkalom arra, hogy a digital signage eszközöket működés közben lássuk, és tapasztaljuk meg, miként adhatnak extra lendületet vállalkozásunknak.

Világszínvonalú szónokok
Az ISE kimondottan híres arról, hogy olyan szónokokat szerepeltet rendezvényein, akik számos különféle területen tevékenykednek, speciális szakmai háttérrel. Mivel ilyenkor a teljes audio-video szektor őket figyeli, ezért ezek a szaktekintélyek örömmel intéznek tartalmas megszólalásokat ehhez a rendkívül nyitott szakmai közönséghez. A tavalyi ISE záró beszédét például a Cirque du Soleil igazgatója, Daniel Lamarre tartotta, és időt szakított arra is, hogy beszédét követően beszélgessen az iparág képviselőivel.
A 2018. február 6-9. között megrendezésre kerülő vásárra érdemes már most látogatóként előregisztrálni, hiszen így mindössze 100 Eur+Áfa összegért juthatunk hozzá belépőnkhöz, amely a show mind a négy napjára érvényes lesz. Dönthetünk a helyszíni regisztráció mellett is, amely viszont már 150 Eur+Áfa összegbe fog kerülni.
A kiállítás szervezői tényleg mindent megtesznek annak érdekében, hogy látogatóiknak kizárólag az üzletre kelljen koncentrálniuk. Hivatalos honlapjukon kedvezményes árú repülőjegyek és szállások egyaránt elérhetők. A reptértől pedig ingyenes buszjáratok szállítják vendégeiket közvetlenül a kiállításhoz! Érdemes tehát ellátogatni az ISE hivatalos honlapjára a www.iseurope.org címen, ahol mindent egy helyen intézhetünk tervezett látogatásunkhoz! Sign

- Hirdetés -

Sign&Display