A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Irodai papírhulladékból ültethető ajándék?

Ki gondolta volna, hogy a feleslegessé vált irodai papírkupacokat nemcsak hulladékként lehet kezelni, hanem egy kis csavarral egyedi céges ajándékként is tekinthetünk rájuk? A Seed Bonbon Handmade magyar márka küldetése az értékteremtő újrahasznosítás, és ahogy a nevük utal rá, különféle édességeknek látszó ajándékokat készítenek válogatott papírhulladékból. A magbonbonra keresztelt termékeket azonban nem megenni kell, hanem elültetni.

„Az ötlet onnan jött, hogy egyre nagyobb igény van a fenntartható promóciós termékekre, de mindeközben zavaróan sok a nagy ökolábnyomú, csekély értékkel és hasznossággal bíró termék, amellyel egy cég kifejez­hetné valódi zöld elkötelezettségét. Zavart ez a helyzet, és mint a növények nagy kedvelője, 2007-ben találtam ki erre egy megoldást: válogatott irodai papírulladék­ból és minősített vetőmagokból varázsolunk ültethető magbonbonokat. Ezek a magbonbonok első ránézésre valódi édességnek tűnnek, azonban megfelelő gondos­kodás mellett élő növényként születnek újjá.”- mondja Hagara-Nagy Nóra a márka alapítója.

NÖVEKVŐ IGÉNYEK

A márka töretlen sikereket ért el az elmúlt években, nemcsak hazai, hanem nemzetközi porondon is ismertté váltak az ültethető, egyedi igényekre szab­ható magbonbon összeállítások. A színek, a formák és a magok is a megrendelő kérése alapján kerülnek legyártásra, de a csomagolások is logózhatók, így telje­sen egy-egy esemény, vállalat arculati elemiet tükrözik. Az újdonság erejével ható márka több díjat is elnyert, Green Brand tanúsítvánnyal is rendelkezik, és idén a Visa she’s next női vállalkozóknak szóló pályázatán is a nyertesek közé került.

KÉZMŰVES, SEGÍTŐ AJÁNDÉK

A magbonbon kézműves eljárással, együttműködés­ben egy megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató alapítvánnyal készül, így a produktum egyben segítő termék is. 100 százalékban lebomlik, és hos­szantartó élményt nyújt annak, akinek kedveskedünk vele.

www.seedbonbon.hu

- Hirdetés -

Sign&Display