A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Iparágvezető nyomdagép lehet

A HP bemutatta az új PageWide Advantage 2200 sorozatú nyomdagépet, amely termelékenységet és minőségi termékeket biztosít a felhasználóknak. A berendezés számos funkciót képes ellátni, ezáltal a kiadók vagy nyomdák akár az egyedi kampányokhoz biztosított anyagok elkészítésében is használhatják. Az új márkát már az idei évben elkezdi forgalmazni a gyártó, és már 2023 első felében megérkeznek első tulajdonosaikhoz a gépek – írja cikkében a Print Week.

A nyomdagép a performance üzemmódban akár 152 méter/perc teljesítményre is képes, míg mono performance üzemmódban 244 méter/perc sebességet produkál. A gyors munkavégzéssel ugyanúgy magas minőséget hoz létre az alkalmazott technológiának köszönhetően. A quality módban – amely a nevéből adódóan a legmagasabb minőséget biztosítja – 101 méter/perc sebességgel is működhet.

A HP Brilliant tintával, valamint a natív fúvókákkal ellátott nyomtatófejekkel történő munka csúcsminőséget hoz a vállalatok számára. A technológia lehetővé teszi, hogy a kereskedelembe kerülő termékeket vagy az oktatásban kapható könyveket nagy mennyiségben, kiváló kondíciókkal állíthassák elő.

A konfigurációs rugalmasság érdekében moduláris felépítéssel rendelkezik, ezáltal az ügyfelek kisebb kapacitású géppel kezdhetik a vállalkozásukat, és ahogy bővülnek, úgy növelhetik, valamint fejleszthetik a berendezést is.

„Ez az új berendezés megváltoztatja ismereteinket, amelyeket eddig az iparágról gondoltunk” – mondta Annette Friskopp, a HP PageWide vezetője. „Az ügyfeleink igényeinek figyelembevételével terveztük meg a PageWide Advantage 2200 gépet, így egy könnyen használható és gyors eszközt kínálunk számukra. Ez a nyomdagép olyan konfigurációkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy optimalizálják a minőséget, a termelékenységet, valamint sokoldalú igénybevétellel gazdaságosan dolgozzanak vele. A berendezés egyértelműen növelheti a digitális termelés potenciálját.”

Arról egyelőre nincsen információ, hogy milyen árban lesz kapható, ám a gép a teljesítménye alapján a prémium kategóriába sorolható, így várhatóan mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a vállalatoknak, amelyek ilyen berendezéssel kívánják erősíteni a termelésüket.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display