A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

ISE Live & Online: Iparágunk legjobb szakértőinek prezentációit tekintheti meg színpadunkon élőben – nappalijának kanapéjáról!

Akár személyesen csatlakozik hozzánk Barcelonában, akár online – az ISE 2021 résztvevőjeként zsúfolt, és gondolatébresztő szakmai program részese lehet az iparág kulcsfontosságú véleményvezéreinek prezentálásában június 1-2. között. A rendezvény szervezői az ISE, a The Next Web (TNW), az AVIXA, a CEDIA és további kiemelt partnereink.

Az AV iparág jövője tematika keretében az ISE Live & Online rendezvénysorozat előadások, kerekasztal beszélgetések, interjúk és prezentációk élő közvetítésének egyedi elegyét kínálja Barcelona főszínpadáról. A reggeli szekciók kifejezetten a Fira de Barcelona vásárközpontba személyesen ellátogató vendégek számára kínálnak előadásokat, többnyire spanyol nyelven. A Főszínpad előadásait minden nap 12:30-tól élőben is streameljük az ISE Digitális Platformján.

Az ISE Digital első napjának vezető szónoka Ventura Barba, Sónar Fesztivál ügyvezető igazgatója. Az 1994-ben Barcelonában indított Sónar az egyik első olyan fesztivál, amely az elektronikus zenére fókuszál, és egyúttal a művészetek és design ünnepe is.  A rendezvény két helyszínen, kilenc színpadon, illetve a város több pontján zajló eseményeivel több mint 125.000 látogatót vonz minden nyáron.

Ventura a The Next Web-el ül le egy kanapéra június 1-én 13:00-kor egy interjúra, melynek címe ’Felrázni a jövő technológia trendjeit’. A beszélgetésben megvitatják, mely technológiai trendekre kell odafigyelnünk és miért, illetve megvizsgálják, milyen folyamatokat gyorsított fel és melyeket tett parkolópályára a pandémia időszaka. Szintén szó esik majd tapasztalatait a nemrégiben kísérleti jelleggel, Barcelonában 5.000 zenei rajongó számára megrendezett eseményről, amelyen nem volt szükséges a közösségi távolságtartás.

A CEDIA bejelentette confirms ISE Digital programját

A CEDIA, az ISE-t tulajdonló két nagy ipari szakmai szövetség egyike, a rendezvény mindkét napján egy-egy, egyenként húsz perces szemináriumot tart az ISE főszínpadán – amelyek megtekinthetők lesznek az ISE Digitális platformján is. További két vitapanel beszélgetés és egy, illetve informatív videókból álló tartalmi válogatás szintén elérhető lesz a CEDIA Content Hub-ján és a platform egyéb felületein.

Az első panelbeszélgetés időpontja Június 1, kedd, 15:55, témája: ’Talpra állas – Eligazodás a pandémiát követő időszakban’. Ez a panelbeszélgetés arra fog összpontosítani, hogy a járvány hogyan érintette az ellátási láncokat, és hogyan lehet ezeket a hatásokat enyhíteni.

A főszínpad második panelbeszélgetését Június 2-án, 15:05-től tartják, témája: ’2025 integrátora – avagy merre tovább?’ A CEDIA új tanulmánya alapján ez a beszélgetés négy olyan szegmensre terjed ki, amelyek kritikus fontosságúak a háztartások lakói számára – Jelenlét, Kényelem, Biztonság, Fenntarthatóság

Teljes program megtekintése ITT

További részletek a kiállítókról ITT

REGISZTRÁCIÓ

- Hirdetés -

Sign&Display