A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

InterioJet nyomtató rendszer lakberendezési nyomtatáshoz az Agfa-tól

Az InterioJet 3300 egy több passos, víz­bázisú tintasugaras nyomdagép, ame­lyet kifejezetten dekorációs papírokra való nyomtatás céljából alkottak meg, mint például padlólaminálók és bútor burkolatok.

A gép briliáns és kiegyensú­lyozott nyomatminőséget garantál, és lehetővé teszi személyre szabott beltéri dekorációs anyagok gyártását, beleért­ve a terméklogókat, képeket és szezonális témákat. Az InterioJet ugyanarra a tintasugaras nyomdai platformra épül, mint az Agfa díjnyertes, nagy munka­bírású Jeti Tauro LED UV nyomdapége a sign and display nyomdai alkalmazá­sokhoz.

Az új gép ugyanazt a megbíz­ható nyomtatást garantálja – immár víz­bázisú, pigment alapú festékkel, illetve nyomtatófejekkel és szárító rendszerrel.

Az InterioJet két, egyenként 155 cm széles tekercsre képes nyomtatni egyi­dejűleg – amelyek akár 600 kg tömegű­ek is lehetnek – mindezt maximálisan 340 m2 óránkénti sebességgel. Briliáns és kiegyensúlyozott nyomatminőséget biztosít minden projektre.

Az Agfa ’Thin Ink Layer’ azaz ’vékony tintaréteg’ technológiáájának köszön­hetően az InterioJet kifejezetten ala­csony festékfogyasztást garantál, ezzel csökkentve a termelési költséget, illetve az ökológiai lábnyomot. A gép könnye­dén kombinálható számos impregnáló és lamináló rendszerrel.

- Hirdetés -

Sign&Display

BEZÁR

Iratkozz fel hírlevelünkre!

SIGN&DISPLAY MAGAZIN

Ahol a szakma találkozik! 

Heti hírlevél a reklámdekoráció és a nyomdaipar világából, ajándék E-magazinnnal!

Feliratkozás:

A "Feliratkozom" gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi irányelveket és feliratkozom a hírlevélre!

BEZÁR

Köszönjük, hogy feliratkoztál!