A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Inspiráló videók ASLAN tüköreffektes fóliához

Az öntapadó filmek német gyártóspecialistája sok éve látja el a piacot jobbnál jobb tüköreffektes anyagokkal. Most úgy érezték, hogy egyszerre két új videóval is érdemes meglepni az ügyfeleiket – egyrészt emlékeztetve őket a legendás ASLAN termék szerteágazó felhasználási lehetőségeire, másrészt tanítva őket az egyes fóliatípusok tulajdonságaira és telepítésére. A cég YouTube csatornájára feltöltött videók remekül vázolják a zászlóshajónak számító MirrorEffect AntiScratch ASLAN SE 75 kezelését – véli a SignUpDate.

Az Inspirációk című, alig több mint egyperces videó számtalan ötletet sorakoztat fel, és azt is hangsúlyozza, hogy a tüköreffektes anyaggal mennyire gyors átfutási időket lehet produkálni, miközben sokáig esztétikus és szép marad, amit a karcolásmentes felülete garantál. Ez a spot elsősorban értékesítőknek lesz hasznos, hiszen egyszerűen és gyorsan mutatja be, hogy a fólia miért lehet tökéletes választás az ügyfeleknek:

A második, „Hogyan kell használni…” című videó már inkább kisfilm: hangulatosan, mégis tömören magyarázza el a mintaszerű MirrorEffect AntiScratch ASLAN SE 75 sajátosságait és telepítését. Az instrukciók követésével a lehető legjobb, mindkét oldalán tüköreffektes felületet tudunk gyártani, de a készítők nem fukarkodtak hasznos trükkökkel és tippekkel, amelyek jól jöhetnek a munka során:

A verhetetlenül tartósnak tűnő, öntapadó, duplaoldalas, PVC- és karcmentes MirrorEffect AntiScratch ASLAN SE 75 ezüst és arany színben egyaránt elérhető. Ha nagyon akarjuk, akkor a cég mintát is küld belőle – erről többet a honlapjuk árul el.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display