A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Inspiráció: A blogolástól a termék előállításig

A Nasyceni egy lengyel kitchen blog, amely a mindennapi életről, egyszerű örömökről és rituálékról szól, és konyhai textíliákból álló termék-családot is létrehozott. A brief rendkívül egyszerű volt: készüljön egy illusztrációsorozat, amely felhasználható az anyagokon, majd tervezzünk egy egyszerű csomagolást, amely továbbviszi a Nasyceni blog filozófiáját – mutatja be a Packaging of the World.

A csomagolásterv minimalista megközelítést alkalmaz: újrahasznosított papírból készült boríték, amire egy matricát helyeznek el, amely a holland realista stílusban lefényképezett összetevőket tartalmazza. A termék melegséget és a Nasyceni személyes érintését is magával hozza, az otthoni gyártással, a helyi pamut felhasználásával és a környezetbarát csomagolással.

„Az egyszerű csomagolásba meglepetést csempésztem, ezért vizuálisan rendkívül ingergazdag borítást készítettem. A dizájn ötletét a piacokon történő vásárlásokból merítettem, ugyanis szeretem, ha újságpapírba csomagolt hozzávalókat kapok, így amikor hazaviszem és kipakolok, a véletlenszerű címsorok és képek felfedésének pillanata érkezik el. A blogom képeit használtam fel, illetve játékos illusztrációkat készítettem a Nasyceni alapítójáról és macskájáról, idézetekkel és a „bon apetit” sorokkal kiegészítve, amelyeket a vásárló fokozatosan felfedezhet.

Már a kezdetektől tudtam, hogy a címke dizájnja a blog elemeivel kiválóan fog működni, nem is volt jobb módszer, mint hogy kiválogattam a Nasyceni kedvenc receptjeit, és egy linkkel együtt feltettem a hajtogatott címkére” – mondja a csomagolás tervezője.

A Nasyceni mindent megünnepel, ami a konyhában történik, és ezt gazdag és ihletet adó módon mutatja be. Az illusztrációk középpontjában a különböző alapanyagok, azok inspiráló formái és élénk színei állnak. A textildizájnhoz osztrigagombát, zöld olajbogyót, vörös- és fehérkáposztát, céklát, valamint spagettitésztát választott a tervező. Minden egyes illusztráció vidám formában jeleníti meg a fő összetevő tulajdonságait.

A textíliák csomagolása követi az egész design egyszerűségét – ez egy szalag, amelyen nyomtatott logó található, ezt egy matrica rögzíti, hogy segítse a terméket rendezetten összehajtva tartani.

Némethi Botond, Print&Packtech magazin

Kövess minket a közösségi oldalainkon is:
Sign&Display Facebook,  Sign&Display Instagram,  Print&Packtech Facebook,  Print&Packtech LinkedIn

 

- Hirdetés -

Sign&Display

BEZÁR

Iratkozz fel hírlevelünkre!

SIGN&DISPLAY MAGAZIN

Ahol a szakma találkozik! 

Heti hírlevél a reklámdekoráció és a nyomdaipar világából, ajándék E-magazinnnal!

Feliratkozás:

A "Feliratkozom" gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi irányelveket és feliratkozom a hírlevélre!

BEZÁR

Köszönjük, hogy feliratkoztál!