A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

InPrint München 2019 kiállítás

Idén november 12-14 között kerül megrendezésre az InPrint Mün­chen szakmai kiállítás, amely az ipari nyomtatás feltörekvő ága­zatának közösségét hivatott egy eseményen egy tető alá hozni. A nemzetközi kiállítás központi platformjává vált azoknak a leg­újabb nyomtatási alkalmazásoknak a bemutatására, amelyek aztán beépíthetők az ipari nyomtatási folyamatokba. Öt hónap­pal a vásár megnyitása előtt, 15 országból érkező, több mint 100 kiállító foglalta le standját, és a foglalás folyamatosan zajlik.

A megrendelők által vezérelt piaco­kon egyre nagyobb igény mutat­kozik az igazán egyedi tervezésű megoldások, a limitált kiadású soroza­tok és a személyre szabott termékek iránt, amely irányzatok lehetséges új üzleti irányokat nyitnak meg a nyomda­technikai és ipari gyártók számára egy­aránt. Ezen iparágak résztvevői egyre inkább ráébrednek, hogy versenyelő­nyük származhat abból, ha innovatív nyomtatási technológiát illesztenek be gyártási folyamatukba.

A robotikában, az automatizációban, a festékszárító eszközökben, illetve a munkafolyamat és színmenedzsment szoftverekben, a még hatékonyabb nyomtatófej technológiában, illetve legújabb festékekben egyvalami min­denképpen közös: mindegyik komoly szerepet játszik az ipari gyártásban al­kalmazott nyomtatási eljárások fejlő­désében, beleértve a csomagolástech­nika, nyomtatott elektronika, szövetek funkcionális nyomtatása, filmek és fóli­ák, márkatermékek testre szabása, de­koratív padló és bútor, automotív bel­téri dekorációk, gyors divat és számos további területet.

A növekvő ipari nyomtatási közös­ség kihasználja az új technológiák lehetőségeit

Az ipari nyomtatással foglalkozó cé­gek közössége folyamatos előnyre tesz szert a nyomtatási technológia gyors fejlődése révén. Holger Busch, a Német Nyomdai Szövetség ügyvezető igaz­gatója így nyilatkozott: „Az InPrint kiál­lítás jól példázza, hogy az ipari nyom­tatás egy növekvő piaci ágazat, amely óriási lehetőségeket kínál az innová­ció számára Németországban éppúgy, mint Európában. Azt is mutatja, hogy a nyomtatott termékek óriási jelentőség­re tettek szert, és számos hozzáadott értéket hordoznak.”

Az InPrint fejlődő hálózatépítő ren­dezvényből egyértelműen előrelépett vezető ipari kiállítássá, melynek terüle­tén egyre nagyobb értékesítési tevé­kenység zajlik.

InPrint konferenciák: Hálózatépítés, szakmai és üzleti eszmecsere

A kiállítás 3 napja alatt tervezett konfe­rencia program új ismeretekkel és piaci betekintéssel szolgál a piac fejlődésé­ről, a technológiai trendekről és inno­vációs projektekről. Az idei év konfe­rencia témái lesznek:

Nyomtatófej technológia • Festékek • Feldolgozási technológiák • Gépek in­tegrációja • Metrológia • Szoftverek • Robotika • Nyomtatott elektronika • 3D nyomtatás • Esettanulmányok – sikeres projektek • Kutatás, és üzletfejlesztés

A teljes konferenciaprogram elérhető a kiállítás hivatalos weboldalán:

www.inprintmunich.com/conference

Látogatói információ

A kiállítás november 12-14 között kerül megrendezésre a müncheni vásárköz­pontban. Az előzetes jegyértékesítés ősszel indul az esemény online jegyiro­dájában.

Az InPrint München-ről

Az InPrint München az ipari nyomtatás vezető kiállítása, amelyen az erre a terü­letre specializálódott cégek és márkák képviseltetik magukat. Kiállítási kategó­riák: nyomdaipari gépek és rendszerek, festékek, utómunka megoldások, spe­ciális szoftverek.

Az idei kiállítók között lesznek: Agfa, Bergstein Digital BV, ColorGATE Digi­tal Output Solutions GmbH, FUJIFILM, GEW (EC) Limited, Global Inkjet Systems (GIS), Dr. Hönle AG, UV Technology, Hamamatsu Photonics Deutschland GmbH, Lotus Holland Industriele Produkten BV, PLASMATREAT GMBH, Wemhöner Surface Technologies.

www.inprintmunich.com
Sign

- Hirdetés -

Sign&Display