A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ingyenes Digital Signage konferencia július 29-30 között

Hogyan alkossunk környezetbarát digital signage rendszereket?

A szupermarketek és egyéb élelmiszerüzletek egyik legnagyobb áramfogyasztói az élelmiszer és italhűtő berendezések. Nem csupán értékes energiát használnak az egész nap folyamán, de minden egyes alkalommal, amikor kinyitják az ajtójukat, elveszik a hideg levegő, és a hűtőgépnek még erőteljesebben kell dolgoznia, hogy hideg maradjon.

A Microsoft és további cégek manapság fektettek be a Cooler Screens cégbe, amely a hűtőberendezések ajtóiba integrált digitális displayeket gyárt, amelyek élénk képekkel mutatja be a hűtő tartalmát, így a vásárlók már csupán akkor nyitják ki a hűtő ajtaját, amikor pontosan tudják, mit akarnak vásárolni belőle. Ezek az ajtók természetesen kiválóan alkalmasak marketing és hirdetési üzenetek megjelenítésére.

- Hirdetés -

Az Invidis digitals signage konzultációs cég elindította Zöld Signage kezdeményezését, melynek első eredményeit a július 29-30-án megtartandó Digital Signage konferencia keretében mutatnak be a szakma számára.

Az Invidis összeállított egy 10 pontból álló bakancslistát, amelyek egy zöldebb, fenntarthatóbb digital signage iparághoz szükségesek. A konferencia ezen szekciójában megvitatják a digital signage iparág ezen ágának trendjeit és az azokat befolyásoló mögöttes behatásokat.

További információ a konferenciáról: www.digitalsignagesummit.org

- Hirdetés -

Sign&Display