A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Íme a jövő kijelzői: átlátszó OLED-ek és felhőalapú vezérlés

Az LG Electronics vállalat legújabb digitális kijelző megoldásait mutatta be a 2024-es Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon Barcelonában. A bemutatón a vállalat olyan innovatív kijelző megoldásokat tárt a látogatók elé, amelyek különféle iparágakban és szektorokban használhatók, mint például a kiskereskedelem, vállalati környezet, oktatás és vendéglátás. Az új megoldások a Micro LED, az összes-egyben LED, az átlátszó OLED és a felhőalapú menedzsment platformok.

Az ISE 2024 legnagyobb standján bemutatták az LG MAGNIT sorozatot, amely a mikro LED technológiát használja, és több különböző használati helyzetre tervezett zónában szerepelt, mint például digitálisan vezérelt irányítóterem, tárgyaló, luxus lakosztály és virtuális produkciós stúdió. Az LG mikro LED technológiája nagyméretű képernyőket biztosít, amelyek testre szabhatók a felhasználók igényeihez és telepítési környezetükhöz igazítva. Az LG mikro LED kijelzői kiemelkedő képminőséget és színpontosságot biztosítanak széles nézési szögben.

A vállalat 1,728 négyzetméteres standján bemutatták a Kinetic LED megoldást is, amely látványos dinamikus felületet és nagyméretű LED Fine Pitch kijelzőket vonultat fel. Ezek digitális művészeti alkotásokat jelenítenek meg atmoszférikus zenére szinkronizálva. A luxus lakosztályban kínált 118 hüvelykes LG MAGNIT és más UHD kijelző megoldások egyedülálló, moziélményt nyújtó képet nyújtanak.

A vállalati zónában az LG három MAGNIT kijelzőt mutatott be, amelyek tökéletesek cégvezetők beszédeinek vagy reklámoknak a felvételére, valamint egy integrált vezérlővel és hangszórókkal rendelkező „mindenegyben” modellt tárgyalótermekbe. Az újonnan bemutatott, széles képernyős videokonferencia-platformokkal kompatibilis 21:9 képarányú LED és LCD kijelzők is bemutatkoztak.

A kiskereskedelmi zónában az LG különböző digitális kijelző megoldásait lehetett megtekinteni, amelyek javítják a vásárlási élményt és reklámbevételt generálnak az üzletek számára. Az oktatási zónában a digitális tantermeket a LG CreateBoard interaktív digitális táblákkal szerelték fel, amelyek megkönnyítik az oktatást és az anyagok elérhetőségét.

Az LG különböző felhőalapú szoftvermegoldásokat kínál, amelyek elősegítik digitális kijelzőik hatékony kezelését. A vállalat a biztonsági kihívásokra is választ ad az LG Shield kereskedelmi kijelzővédelmi rendszerrel, amely a webOS alatt működik és védelmet nyújt a biztonsági fenyegetések ellen.

Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display