A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ikonikus printmegoldás született Los Angelesben

Hatalmas, ívelt üvegfelületre kellett megtervezni és felhelyezni a kortárs kiállítás hirdetését.

Gyönyörű épületborítást kapott a Los Angeles-i Japán–amerikai Nemzeti Múzeum, amely Taiji Terasaki kortárs művész kiállítását hirdette az önmagában is ikonikusra sikerült burkolattal. A tárlat egyébként olyan személyek előtt tiszteleg, akiket diszkrimináció ért, vagy valós és elképzelt előítéletek áldozataivá váltak, akár határátkelőhelyeken, akár a hétköznapi életben.

A csodás alkotás a nagy formátumú printekre szakosodott CR&A Custom műhelyében készült, nemcsak szakértelemmel, hanem azzal a felelősségtudattal, hogy a kiállítás fontos társadalmi üzenetet hordoz, tehát igazán látványos és ízléses megoldással kell felhívni rá a figyelmet. A gyártáshoz egy HP Latex 3600-as nyomtatót és felragasztható 3M IJ35C vinylt használtak, majd az egészet laminálták, 3M Scotchcal Luster Overlaminate 8509-cel.

- Hirdetés -

A fekete-fehér, elmosódott fotókra emlékeztető képekből álló, grandiózus mozaikot rendkívüli pontossággal kellett előállítani, hogy a felhelyezésnél pontosan illeszkedjen az épület ívelt, üvegtáblás külső felületeire. A végeredmény ritka szép grafikai megoldás és professzionális kivitelezés lett.

Gábor János, Sign&Display

Forrás: Sign & Graphics

- Hirdetés -

Sign&Display