A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Igepa 2R Experience Day

Egy felhőtlen, kellemes hangulatú szakmai napra invitálta part­nereit május 10-én az Igepa 2R Kft, a cég vecsési raktárába, ahol áttekintést adtak a cég működési területeiről, bemutatták a leg­újabb Roland DG gépeket és számos 3M terméket. Sor került tesztnyomatok készítésére, illetve a 3M CSD „látványfurgon” is ellátogatott az eseményre.

Az Igepa 2R Kft közel 4000 négy­zetméteres raktára különleges helyszínélül szolgált Experience Day elnevezésű nyílt napjuknak. A ren­dezvényt követő héten nyitotta kapu­it a FESPA kiállítás Münchenben, és az ott bemutatott újdonságokból ízelítőt kaptak a vecsési rendezvény résztve­vői, illetve a 3M szakemberei is ellá­togattak a rendezvényre egyedülálló utazó bemutatótermükkel, ami egy, az erre a célra külön kialakított kisteher­autó, rengeteg érdekes 3M applikáció bemutatásával.

A nyílt napon bemutatásra kerültek a Roland márka alábbi újdonságai:

A ROLAND RF-640 8 COLOUR nyom­tató, amelynek legfontosabb tulaj­donságait három mondatban így lehet összegezni: Lenyűgöző festék­készlet. Egyenletes színskála. Lenyű­göző nyomtatás. Az RF-640 8 színes változata kategóriájában a legszé­lesebb színskálát kínálja, így kiváló minőségű nyomtatást nyerhetünk, lenyűgöző kültéri tartóssággal. Töké­letes választás lehet a signmakerek, a gépjármű csomagoló szakembe­rek, a kiállítási grafikák szállítóinak, a kereskedelmi nyomtatók és a PSP-k számára, akik olyan nagy hatású gra­fikai megjelenítést keresnek, amelyek valódi WOW faktort hordoznak ma­gukban. A Roland RF 640 8 színes vál­tozata kiváló színminőséget és szín­egyeztetési képességet, tartósságot, termelékenységet és alacsony mű­ködési költségeket kínál, ezáltal ide­ális vállalati márkajelzésű flotta gra­fikákhoz, professzionális motorsport matricákhoz és lenyűgöző egyedi jár­művekhez. A CMYK és a Light Black, mellett a Red, Green és Orange öko-oldószeres tinta egyedülálló konfi­gurációjával a RF-640 8 színes válto­zata a legszélesebb színskálát éri el. Megfelel a legigényesebb ügyfelek pontos színelvárásainak a márkák szí­neinek alkalmazásában, valamint hi­hetetlen fotográfiai reprodukciót és képminőséget biztosít.

A 8 színes öko-oldószeres tinták gaz­dag, élénk színeket eredményeznek, és akár 3 év kültéri tartósságot biztosí­tanak minden színben.

A Roland VersaUV LEF2-200 – Sok­kal több mint egy nyomtató

A VersaUV LEF sorozat sokoldalú megoldást kínál felhasználói számá­ra, ráadásul a gép kompakt kivitele miatt elhelyezhető bármilyen stúdi­óba, műhelybe vagy kiskereskedelmi környezetbe. Közvetlenül nyomtat, gyakorlatilag minden felületre, hihe­tetlen részlettel és élénk színekkel. Szöveget, fotót, logót helyezhetünk el vele olyan tárgyakra amik lehetnek ajándékok, szerkentyűk, irodaszerek, golflabdák, ping-pong labdák, ipari alkatrészek, díjak, érmek, elektroni­kus eszközök, azaz határtalan a szóba jöhető termékek skálája.

Kényesebb felületek megnyomása a Primer tintaopciónak köszönhetően könnyebb, mint valaha, így egyedi üveg, fém és más egyedülálló anya­gok felülete is könnyen nyomtatható.

A Lakk tintaopcióval divatos fényesen csillogó domborított hatás érhető el vagy egyszerűen matt formalakk fe­lület alakítható ki. A fehér tinta szintén jól mutat már eleve színes felületen, de a színes nyomatok alá is képezhe­tő vele egy alap felület, ami segít a szí­nes képek minőségének megjelenésén. A LEF sorozat sokféle fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek által kiemelkedő nyomtatási eredmények érhetők el vele. Távoli nyomtatási módja kiemelkedő egyenletességet biztosít az egyenletlen felületeken és görbe tárgyakon. Magas­ság érzékelője nem reagál a mágneses felületekre így az ilyen tárgyakat is kön­nyedén nyomtathatjuk vele. Beépített lézeres igazítási rendszere hajszálpon­tosan biztosítja a beállítást a görbe vagy eltérő alakú tárgyak nyomtatásakor.

A VersaUV LEF2-200-al nyomtató alapanyagok fontosabb adatai:

Média méret: Max. 538 (szélesség) x 360 (hosszúság) x 100 (magasság) mm

Média súly: Max. 5 kg

Roland VersaSTUDIO BT-12 – direkt textil nyomtató, opcionális fixáló egységgel

A VersaStudio BT-12 direkt nyomta­tóval közvetlenül nyomtathatunk pa­mut pólókra, ruházati cikkekre, bevá­sárló táskákra és egyéb termékekre. A DTG nyomtató lehetővé teszi, hogy azonnal bejussunk az egyéni ruházati dekorációk nyereséges világába egy olyan eszközzel, amely olyan egysze­rű, mint egy irodai nyomtató, és le­nyűgöző eredményeket kínál. A BT-12 könnyen használható, megbízható, kompakt DTG nyomtató, melynek cél­ja, hogy könnyedén készítsünk egyedi termékeket. A BT-12 megvásárlásával új dekorációs üzletágat indíthatunk, vagy kiegészíthetjük jelenlegi grafikus megjelenítő eszközeinket.

Ezzel a dtg nyomtatóval akár 1200 x 1200 dpi felbontással, minőségi és le­nyűgöző termékeket hozhatunk létre. A teljesen zárt BT-12 nyomtató a ruhá­zat nyomtatását biztonságosan, tisz­tán teszi lehetővé. Az automata folya­mat csak néhány percet vesz igénybe a nyomtató és a kísérő finiser egységgel, amely a grafikát kinyomtatja és a tintát egy sima munkafolyamatban fixálja. Mindössze 3 egyszerű lépésben elké­szített, egyedi nyomtatott terméket kapunk a kezünkbe.

A Roland VersaSTUDIO BT-12 opcioná­lisan elérhető a HB-12 fixáló egység­gel, amelyet szintén bemutattak az Igepa rendezvényén.

Roland TrueVIS VG2-640 – túlmu­tat az igényein

Bemutatták továbbá a Roland TrueVIS VG2-640 nagyformátumú nyomtató-vágógépét. A korábbi, díjnyertes VG sorozat több mint 40 izgalmas fejlesz­tésével a TrueVIS VG2 nyomtató-vá­gógépeket úgy tervezték, hogy meg­feleljenek, majd meghaladják a mai legigényesebb nyomtatási szakembe­rek minőségi és termelési igényeit, akik akár 6 órán belül applikálni szeretné­nek. Az új TR2 tintával, az Orange és az új színkezelési beállításokkal a kiváló színvisszaadás érdekében a VG2 ipar­ágvezető nyomtatási és vágási pontos­ságot kínál az intelligens, új, automati­kus leszorítógörgőkkel. A 3M TM és az Avery TM termékgaranciával a nyom­tatás minősége és megbízhatósága is igazolható. A TrueVIS VG2-vel a nyom­tatás, laminálás megtörténhet ugyan­azon a napon. A nyomtatás akár 6 órán belül laminálható, a minőség és a meg­bízható telepítés biztosításával. Sign

- Hirdetés -

Sign&Display