A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

iEcho nagyformátumú vágógépek

Több mint 20 éves fejlesztési, gyártási, értékesítési tapasztalatnak köszönhetően az iECHO mára a piac egyik legkeresettebb és legnépszerűbb márkái közé tartozik világszerte, amit alátámaszt az évi 1000 db feletti készülék eladás is. A választható vágófejek, kamerarendszerek, az automata anyagtovábbító egység, szoftver opciók és egyéb kiegészítők sokfajta anyag megmunkálását teszik lehetővé és számos iparágban, így a reklám-és dekoráció, textilipar, csomagolóipar, autó-és egyéb járműgyártás már bizonyítottak.

néhány jellemző…

A szoftver képes folyamatosan és automatikusan optimalizálni az extra hosszú nyomtatott minták kontúrvágásának támogatását; a Vision Cutting System kamera-és szoftver egységet azoknak ajánljunk, akik a textiliparban érdekeltek. Az iEcho által forgalmazott vágórendszerek Caldera RIP szoftver kompatibilisek.
Az iEcho akár egyedi méretű gépeket is kész legyártani, de a szériában gyártott vágóasztalok is moduláris elemekből állnak, így akár a szervizelés, akár az új fejlesztésű elemek beépítése a későbbiekben sem okoz gondot. A nagyformátumú, gyors kivá górend sze re ket rendkívül intelligens ellenőrző automatikával párosították, ami a gyorsaságon kívül, stabilitást és nagy pontosságot eredményez.

a választás…

A vállalkozások sok szempontot igyekeznek folyamatosan szem előtt tartani a következők közül: hogyan lehet tökéletesíteni és még inkább költséghatékonnyá tenni a meglévő termelést, milyen irányban szeretnének fejleszteni, a beruházásokra milyen források állnak rendelkezésre és azokat hogyan lehetne maximálisan kihasználni?
Nyilván megtalálni a legoptimálisabb megoldást nem mindig egyszerű, épp ezért, minden beruházást alapos tervezés, számítás előz meg és a kínálat alapos tanulmányozása sem maradhat el. Az első szempontok között találjuk a kérdést, hogy milyen területen használják majd a gépet, esetleg ugyanazon gép több funkciót is el kell-e hogy lásson? Mi testre szabjuk az ajánlatokat az igényeknek megfelelően, hogy minden vásárló csak a számára szükséges opciókat és kiegészítőket vásárolhassa meg.
Azoknak a digitális nyomdáknak különösen ajánljuk az iEcho TK3S nagyformátumú vágórendszert, ahol nagyméretű nyomtatással is foglalkoznak, hiszen az utómunka jelentősen felgyorsítható és minimálisra csökkenthető a hulladék mennyisége. Egy 3m x 2m gyors táblanyomtató és mellette a 3,5m x 2,1m nagyformátumú iEcho TK3S vágógép egy igazán hatékony párost képez. Minden esetben érdemes összevetni a nyomtatók és kivágógépek termelési sebességét, méretét vagyis a legjobb eredmény hasonló teljesítményű gépek együttes alkalmazásával érhető el.

- Hirdetés -

zárszó helyett…

Mivel nem kevésbé fontos szempontok közé tartozik a megbízhatóság, alacsony üzemeltetési költségek, felhasználóbarát kezelés és a megbízható szervízháttér is – mindezek tükrében elmondható, hogy az iECHO vágórendszerek ipari felhasználásra vannak tervezve, akár 7/24 munkavégzésre is alkalmasak, stabil, minőségi eredményt biztosítanak és szervizelésükre 24 órás online asszisztencia is biztosított.

Miért az iECHO?

– legújabb technológiai fejlesztések alkalmazása
– moduláris elemek
– kimagaslóan jó ár-érték arány
– versenyképes piaci pozíció
– megbízható, hatékony termelés
– gyors és 24 órás asszisztencia

Kiknek ajánljuk?

– reklám- és dekorációs ipar
– bútoripar
– csomagolóipar
– textilipar
– autó- és egyéb járműgyártás
– bőripar

- Hirdetés -

Sign&Display