A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

HP Stitch bemutatók a FESPA-n

Ismét nagy dobással készült az idei müncheni FESPA kiállításra a HP, hiszen ekkorra időzítették az európai piac számára új, festékszublimációs nyomtató családjuk bemutatóját, amely a Stitch nevet kapta. Az új nyomtatók kiválóan alkalmasak arra, hogy a nyomdai vállalkozók belépjenek a sport és divatruházat, a beltéri dekorációs textilek, illetve soft signage anyagok gyártási piacára. A HP új, nagy termelékenységű és egyszerű működésű nyomtatóival a HP újra definiálja a textilnyomtatási piacot.

Könnyű – Kiszámítható – Termelékeny
A fenti három hívószó jellemzi leginkább a HP új nyomtatóit, amelyek közül az 1,6 méter széles S300, illetve S500 nyomtatóit már április végén bemutatták, a Stitch család zászlóshajójának számító, 3,2 méter széles S1000 premierjére azonban a FESPA müncheni kiállításán került sor – és ha- marosan elérhető lesz a Fortuna Digital Kft. kínálatában. A HP szélesformátumú gyártási részlegének igazgató- ja, Joan Pérez Pericot az S1000- et „szuperszéles formátumú igáslónak” nevezte, amely képes direkt textil, illetve transzferes nyomtatásra egyaránt, mindezt akár 220 m2/óra nyomtatási sebesség mellett. A maximális, 1.200 dpi-s nyomtatási felbontás mellett a CMYK konfigurációs nyomtató alkalmas backlit anyagok nyomtatására 130 m2/órás teljesítménnyel.

Tökéletes színhelyesség – már az első nyomtatásnál – és mindig!
A HP egyedi SmartColor eszközeinek köszönhetően a Stitch sorozat nyomtatói forradalmasítják a festékszublimációs nyomtatás szín- menedzsmentjét. Az új nyomtatók ugyanis beépített spektrofotométerrel rendelkeznek, melynek segítségé- vel színreferencia profilt alkothatunk minden egyes nyomtatási feladatunkhoz, amelyet aztán a HP felhő alapú rendszerében tárolhatunk – így bár- hol, bármikor könnyen és egyszerűen előhívhatjuk ezeket a referencia fájlokat. Miért is fontos mindez? Azért, mert e megoldásnak köszönhetően újra és újra az eredeti munkával pontosan megegyező nyomatokat készíthetünk, így kontrollálva színmenedzsment feladatainkat az összes nyomtatónkon!

Spóroljunk magunknak pénzt és időt egyszerre!
Miként lehetséges mindez? A válasz egyszerű: a HP Stitch nyomtatókkal ugyanazon készülékkel nyomtathatunk transzferpapírra és közvetlenül textil anyagokra. Spóroljunk időt a beépített nyomtatófej karbantartási funkció által – amelynek köszönhetően szükségtelen a kézi beavatkozás.

Textilnyomtatás – okos megközelítésben
A HP Stitch nyomtatóknak köszönhetően a festékszublimációs nyomtatás minden eddiginél megbízhatóbb és tervezhetőbb. Az új nyomtatók automatikusan érzékelik és helyettesítik a meghibásodott fúvókákat – akár 30%-os mennyiségig. A HP Smart Services szolgáltatásnak köszönhetően a lehetséges hibák nagyrésze megelőzhető, a felmerülő technikai problémák pedig bármikor bár- hol megoldhatók a HP PrintOS felhő alapú technológiája által – ezekről a megoldásokról is többet tudhat meg a Fortuna Digital Kft. kollégáitól.

A HP Stitch nyomtatócsalád tagjai: HP STITCH S300
Kiemelkedő nyomtatási minőség – egyszerű használat! 1,62 méter nyomtatási szélesség 62 m2/óra maximális nyomtatási sebesség – 2 passzos módban.

HP STITCH S500
A leghatékonyabb festékszublimációs nyomtató, tartós textilnyomatok készítéséhez. 1,62 méter nyomtatási szélesség. 110 m2/óra maximális nyomtatási mi- nőség – 1 passzos módban.

HP STITCH S1000
Nativ, 1200 dpi nyomtatófej az élénk színekért, és a mély feketéért 3,2 méter nyomtatási szélesség. HP Stitch bemutató videó https://www.youtube.com/watch?v=8CblakS_UrY

HP STITCH GÉPEKRŐL KÉRJEN TOVÁBBI INFORMÁCIÓT A FORTUNA DIGITALTÓL!
FORTUNA DIGITAL Kft.
Almakerék utca 6., 1044 Budapest Ámon Diána – ügyvezető Tel.: +36 30 289 6256 Angyal Tamás – szervizes Tel.: +36 70 324 4958 E-mail: diana.amon@fortuna-digital.com E-mail: infohu@fortuna-digital.com

- Hirdetés -

Sign&Display