A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

HP Latex R gépbemutató Budapesten

A Fortuna Digital Kft. idén első alkalommal kiállítóként jelen lesz az április 9-11. között a BOK csarnokban megrendezésre kerülő SignExpo Reklámdekorációs Szakkiállításon. A C30 számú standunkon bemutatjuk a HP Latex 335 Print & Cut illetve a HP Latex 570 gépeinket. Továbbá a látogatók megtekinthetik és kipróbálhatják a Flexa X-PRO lamináló gépet is.

Az érdeklődők megismerhetik a HP Latex R2000 hibrid nyomtatóját is. A vadonatúj, forradalmi megoldásokat kínáló HP Latex R sorozat hibrid nyomtatóval bármilyen táblás vagy tekercses alapanyagra készíthetünk nyomatokat, csodálatos színekkel, és ezt most itt Budapesten is megtapasztalhatják a Magyarországon egyedülálló HP Latex R series bemutató sarokban. Új nyomtatható alapanyagok és új lehetőségek kínálnak alkalmat arra, hogy kiemelkedjenek a versenytársaik közül, ezt az előnyt most személyesen is megtapasztalhatja a kiállítás alkalmával, a forradalmian új R szériás nyomdagéppel nyomtatott alapanyagok segítségével. Az új HP Latex R2000 nyomógépet térségünkben, kizárólag a Fortuna Digital forgalmazza!

Jöjjön el és ismerkedjen meg a C30 jelű standunkon a digitális nyomtatási üzletág legújabb technológiáival, ahol megismerhet és kipróbálhat számos, a Fortuna Digital által forgalmazott alapanyagot, mint például öntött PVC bannerek, Backlit filmek, Rollup Bannerek és filmek, Mesh hálók, Blueback, Citylight, fotó és Fotolatex papírok, illetve számos Pongs és sajátmárkás textil és vászon anyagok.

HP Latex Awards
A HP Latex Awards versennyel most ingyenes utazást nyerhet két személy részére Barcelonába!
A HP Latex Award egy verseny a nyomdák számára, ahol az a projekt nyer amely a legtöbb szavazatot kapja, a HP Latex Knowledge Center benevezett munkák közül. A nyeremény egy ingyenes út két fő számára Barcelonába.

Ki vehet részt a játékban?
Bárki, aki rendelkezik HP Latex nyomtatóval, vagy bármely operátor, aki HP Latex nyomtatógépet működtet. További információért, keresse a HP Forgalmazóját – a Fortuna Digitalt!

Hogyan működik?
Regisztráljon a HP Latex Knowledge Centerbe és töltsön fel egy fényképet vagy videót a már befejezett és kinyomtatott munkájáról, egy rövid leírással együtt.
Link: https://hplatexknowledgecenter.com/hp-latex-awards-gallery

Jelentkezési határidő
A versenyre világszerte lehet jelentkezni, a nevezés már elkezdődött. A határidő 23:59 GMT+1, 2019. Június 21.-én A legtöbbet kedvelt projekt viszi el a nyereményt, amely egy két fős utazás Barcelonába.

További információért a HP Latex gépekről, keresse a Fortuna Digitalt.

- Hirdetés -

Sign&Display