A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

HP – gyorsabb Page Wide XL nyomtatók

A HP Inc. nemrégiben mutatta be új HP Page Wide XL nyomtatósoroza­tát, amely éles képek nyomtatására képes, akár 50%-al gyorsabban, mint elődei. Ezzel lehetővé teszik a nagy volumeneket kezelő gyártók számá­ra, hogy növeljék termelési kapacitá­sukat a színes nyomatok terén.

Az új HP Page Wide XL 5100 nyomta­tók és multifunkciós nyomtatók a pi­acon elérhető leggyorsabb nyomtató portfólióhoz csatlakoznak a vállala­tok nyomtatási feladatainak ellátásá­ra, illetve reprodukciós cégek köze­pes volumenű gyártási kapacitásának növelésére színes vagy monokróm nyomatok készítésével.

A percenként 20 db A1 méretű papír nyomtatására képes nyomtatók alacsony üzemelte­tési költségeket is biztosítanak terve­ző és építészeti irodák számára.

„Az új HP Page Wide XL nyomtatók bemuta­tása egy újabb óriási lépés a HP utazá­sán, melynek során folyamatos inno­vációt ígérünk azon szélesformátumú nyomdáknak, amelyek a jövőt építik.” – mondta Guayente Sanmartín, a HP szélesformátumú design nyomtatási részlegének vezetője.

2015-ös bemu­tatása óta több mint 5.000 készüléket adtak el világszerte a HP Page Wide XL sorozat készülékeiből, amelyekkel ezidáig több mint 300 millió m2 papír­felületet nyomtattak ki.

- Hirdetés -

Sign&Display