A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

HP és 3M – közös signage template könyvtár a távolságtartás segítésére

A HP Inc. és a 3M nemrég bejelentette új együttműködését, melynek keretében szélesformátumú grafikai alapokat osztanak meg kereskedelmi célú signage alkalmazásokhoz.

A signage eszközök kiemelten fontos szerepet töltenek be a távolságtartás, egészségügyi és biztonsági üzenetek közlésében a közösségi terekben, munkahelyeken, illetve az üzletekben a COVID-19 pandémia idején.

A 3M Graphics kifejezetten a COVID-19 járvány biztonsági üzeneteit kommunikáló signage könyvtára egy online forrás, ahol template-eket, design elemeket és poszter artwork anyagokat találhatunk – amelyeket mind azzal a céllal alakítottak ki, hogy útmutatást biztosítsanak a távolságtartáshoz, illetve segítsék a tájékozódást, az általános egészségügyi tájékoztató signage anyagok kiegészítéseként.

Az anyagok ingyenesen érhetők el a HP PrintOS vagy a HP Applications Centerben. A falhasználásra kész design elemek megkönnyítik a tervezők és a HP nyomtatóval rendelkező nyomdai szolgáltatók feladatát, hogy az embereket megfelelően tájékoztató rollup, signage, padlógrafikai, vagy épp display anyagokat gyártsanak.

- Hirdetés -

Sign&Display