A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

„Hozz különbséget” – Mimaki kampány

A Mimaki elindította ’Make the Difference’ kampányát, amellyel a márka közreműködésével létrehozott nyomtatási innovációt és partnereik sikerét szeretnék ünnepelni. A projekt egész Európából érdekes nyomdai projekteken keresztül mutatja be a digitális nyomtatás sokoldalúságát – olyan történetek segítségével, amelyek számos különféle szektor kreatív alkalmazásait vonultatják fel.

A kampány teljes címe: ’A Te inspirációd. A Mi innovációnk. Hozz különbséget!’ – a kezdeményezés olyan innovatív, kiemelkedő minőségű és kreatív projekteket mutat be, amelyeket Mimaki vásárlók valósítottak meg. A kampány zárultával készül majd egy katalógus, amely kategóriájuk legjobb nyomdai alkalmazásait összesíti, ezzel is ötletet adva partnereiknek, és elősegítve vállalkozásuk növekedését.

„Örömmel indítottuk útjára ezt a kampányt, amellyel támogatni szeretnénk kiváló partnereinket. Mi a Mimaki-nál ugyanis úgy gondoljuk, a siker csapatmunka eredménye” – nyilatkozta Danna Drion, a Mimaki Europe marketing vezetője.

A Mimaki külön site-ot indított a kampánynak a www.mimakieurope.com/MTD címen, ahol megtalálható lesz az összes történet, blogok és egyéb extra tartalom.

- Hirdetés -

Sign&Display