A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Házon belül is megoldhatók a nyomtatási munkák

A falkirki székhelyű Elevate Signs and Graphics az új HP Latex 335 nyomtatónak köszönhetően a nyomtatási munkák nagy részét házon belül el tudja végezni – írja a Large Format Review.

Adam Sharpe 2021-ben alapított vállalkozása, az Elevate Signs and Graphics nyomtatási szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a beltéri és kültéri felületeket és járműdekorációs elemeket. Ez egy sok nyomtatási feladattal járó munka, amelyet korábban kiszerveztek kereskedelmi nyomdák számára. Ez veszteséget jelentett a társaságnak. Ezért döntött úgy a tulajdonos, hogy 20 éves nyomtatási tapasztalatát felhasználva körülnéz a piacon egy olyan termék után kutatva, amely lehetővé tenné a vállalat számára, hogy a munkát házon belül végezze, és csökkentse a nyomtatás kiszervezésének költségeit.

Végül a HP Latex 335 mellett döntött, és a gépet a közelmúltban telepítették a falkirki bázisra. A HP Latex 335 sok munkát hozott házon belülre, és a takarékosság mellett lehetővé tette a tulajdonos csapatának részére, hogy új piacokon is megjelenjenek. Sharpe kiemelte a kiállítási és rendezvényszektort mint a vállalkozás számára különösen fontos növekedési területet.

Sokszor egy egyszerű újítás, mint például egy HP Latex 335 nyomtató beszerzése is megváltoztathatja egy vállalkozás sorsát, és új lehetőségeket nyit.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display