A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Hatalmas globális hálózat: az erős partnerrendszer marad a HP fő támasza

A hatalmas globális partnerhálózat továbbra is kulcsszerepet játszik a HP „Kész a jövőre” stratégiájának megva­lósításában. Ez az egyik legfontosabb vízió, amit a közelmúltban megrendezett HP Amplify™ partnerprogram keretében megtartott konferencián alkottak meg Las Vegasban. A „Kész a jövőre – Együtt fejlődünk” jelszóval fémjelzett esemény már előrevetíti az erős partnerségi hálózatra fektetett fókuszt, amit a gyártó folytat.

A HP Amplify™ egy olyan globális partnerprogram, amelyet az ügyfélközpontú digitális kor igényeire szabva terveztek. Egyszerűsített és világviszony­latban elérhető rendszerről van szó, amelyben a partnerek a teljesítményért, az együttműködésükért és a képességeikért jutalomban részesülnek.

A Fortuna Digital tulajdonosa és igazgatója is részt vett a konferencián. Vice Stanić Horvátországba és a régióhoz tartozó országokba szállítja a HP megoldá­sait. A szakember büszkén jelentkezett be a nagysza­bású eseményről, ahol 1500 kiválasztott HP partner jelent meg 95 különböző országból.

„A HP Amplify™ egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a partnerek közvetlenül, még a drupa előtt megismerjék a HP legújabb csúcskategóriás megoldásait és termékeit, különösen a mestersé­ges intelligencia és a hibrid rendszerek területén” – emelte ki Vice Stanić. A programot 2020 végén indította el a HP, és ez az első globális partnerprog­ram, amely a partnerek és forgalmazók dinamikus növekedését hivatott elősegíteni azzal a céllal, hogy a végső felhasználók számára a lehető legjobb élményeket nyújtsa.

A JÖVŐ MUNKÁJÁT A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA TESZI HATÉKONYABBÁ

A partnereknek rendezett konferencia központi témája a mesterséges intelligencia volt, ezen belül pedig az általa hatékonyabbá tett munka volt. Ezzel az HP egyértelművé tette partnerei számára, hogy felkészíti őket az új lehetőségekre, mint a mes­terséges intelligencia, és támogatást nyújt a hosszú távú fenntartható növekedéshez. Egy kiterjedt, Work Relationship Index elnevezésű tanulmány, amelyet több mint 15 600 válaszadóval végeztek el 12 ország­ban, kimutatta, hogy a vállalati vezetők 75 százaléka úgy véli, a mesterséges intelligencia megkönnyíti feladataikat és könnyebbé teszi munkájukat. Az alkalmazottak 55 százaléka pedig azt gondolja, hogy a mesterséges intelligencia új lehetőségeket nyit számukra, és érdekesebbé, valamint egyszerűb­bé teszi munkájukat. Ezen felül az Amplify progra­mon keresztül az HP partnerei elsőként vehetnek részt az iparágban egy AI MasterClass edukációs programon, azaz egy mesterséges intelligenciára és tanúsítási programra összpontosított képzésen.

Az HP régóta felismerte a mesterséges intelligen­ciában rejlő lehetőségeket. Így már büszkélkedhet több mint 100 olyan termékkel és megoldással, amelyek támogatják az AI-t, ezzel újraértelmezve a produktivitást és együttműködést. Az HP célja, hogy partnereivel együttműködve lehetővé tegye az ügyfelek számára, hogy kihasználják a mester­séges intelligencia napi munkafolyamataikban rejlő potenciálját, így téve az üzletmenetet hatékonyabbá és fenntarthatóbbá.

Fortuna Digital

- Hirdetés -

Sign&Display