A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Hat nyomdai termék, amellyel növelheti haszonkulcsát

A HP Latex technológia széleskörű alkalmazási lehetőségei

A Fortuna Digital csoport térségünk egyik meghatározó reklámdekorációs, digitális nyomtatási, ipari csoma­golási beszállítócége. Fedezzen fel hat különféle szélesformátumú nyomdai alkalmazást, amelyek segíthetik termelési volumenének és bevételének növelését.

A szélesformátumú nyomtatás általában véve tovább­ra is komoly profitot termel, de számos könnyeb­ben gyártható, általános termék – például bannerek, poszterek stb. válnak tömegtermékké. Cikkünkben bemutatjuk a HP Latex technológiával készíthető legiz­galmasabb alkalmazásokat, és rávilágítunk arra, a HP Latex 700 és 800 nyomtatók segítségével miként lehet legyártani ezeket a termékeket nagyobb mennyiség­ben, házon belül, alacsonyabb költséggel, nagyobb haszonkulccsal.

KISKERESKEDELEM:

Egyetlen technológia biztosít felhasználói számára ha­tártalan lehetőségeket kiskereskedelmi kampányok nyomtatására ugyanazon printerrel – hosszú élettar­tamú és rugalmasan konfigurálható színekkel.

KÜLTÉRI SIGNAGE:

Alkosson feltűnő reklámanyagokat kiváló tapadású, és az időjárási hatásoknak ellenálló vízbázisú festékek­kel – az így elkészült nyomatokat pedig folyamatosan, megállás nélkül tudja megmunkálni.

ABLAKGRAFIKÁK:

Tűnjön ki versenytársai közül a legfeltűnőbb, és az idő múlásával sem sárguló fehér színű alkalmazásokkal, átlátszó és festett felületeken egyaránt.

RENDEZVÉNYEK ÉS KIÁLLÍTÁSOK:

A HP Latex technológia olyan színegyezőséget garan­tál, amely kiemelkedően fontos a vizuális identitásuk megőrzésére ügyelő márkák számára – mindezt táblás és tekercses anyagokon egyaránt. Tartós, rugalmas és szagmentes: a HP Latex nyomatok ideálisak beltéri al­kalmazásokhoz. Az elkészült nyomatokat nyugodtan vághatja és hajlíthatja – anélkül, hogy tartania kellene a nyomat sérülésétől.

DEKORÁCIÓK:

Lépjen be a dekorációk új, nagy haszonkulcsot bizto­sító piacára – hotelek, múzeumok, éttermek, kávézók. Nyomtassa a legcsillogóbb fehér színt olyan változatos alapanyagokra, mint a fa, alumínium, üveg, kerámia, akril – miközben megtartja az alapanyag felületének csillogását és textúráját.

JÁRMŰGRAFIKA:

Nyomtasson kiváló minőségű és könnyen applikálható járműgrafikai fóliákat. A tartós és rugalmas HP Latex vízbázisú nyomatok karcállók, az új HP Latex Overcoat pedig könnyű laminálást biztosít.

Egyre több felhasználó ismeri fel a tradicionális tech­nológiákhoz képest kínált kiemelkedő nyomtatási minőséget és jelentős mértékű környezetvédelmi előnyöket – és ha Ön is szeretné megismerni a HP La­tex modern technológiai megoldásait, lépjen kapcso­latba velünk és egyeztessen gépbemutatót a Fortuna Digitalnál.

Itt az ideje továbblépni, hiszen a technológia már megérkezett…

www.fortuna-digital.com

facebook.com/FortunaDigitalHungaryOfficial

- Hirdetés -

Sign&Display