A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Három szenzációs újdonság a swissQprinttől!

1. Karibu S; 2. Automatikus kétoldalú nyomtatás; 3. Neon

Önmagukban is óriási jelentőségű fejlesztések, amelyekből egyszerre hármat mutatott be a swissQprint idén március végén. Mostantól rendelhető a Karibu S tekercses UV nyomtató – akár 330 m2 óránkénti nyomtatási sebességgel, a Karibu és Karibu S nyomtatók automatikus kétoldalú nyomtatással, és a hab a tortán: minden swissQprint tulajdonos számára elérhető a neonszínek nyomtatása.

A KARIBU ROLL TO ROLL UV NYOMTATÓ NAGY SEBESSÉGŰ VÁLTOZATA

S mint sebesség: A Karibu S a megnövelt termelékeny­séget kombinálja a bámulatba ejtően kiváló nyomat­minőséggel.

A Karibu S-t olyan nyomdák számára fejlesztették ki, amelyek akár több műszakban gyártanak nagy men­nyiségű bannert, tapétát és óriásplakátot. A Karibu S 330 m2 óránkénti nyomtatási sebesség mellett lenyű­gözően éles képek nyomtatására alkalmas.

KÜLÖNLEGES NYOMTATÓFEJKONFIGURÁCIÓ

A Karibu nyomtatókat összesen kilenc festékcsatorná­val szerelik fel. A Karibu S egyedi nyomtatófej-konfigu­rációval rendelkezik: nyolc csatorna két-két nyomtató­feje biztosítja minden egyes direkt szín nyomtatását – ez magyarázza a nagy sebességet, így egy csatorna szabadon marad, amely kiválóan használható fehér szín nyomtatására, például átlátszó vagy színes alap­anyagokon.

UNIVERZÁLIS ÉS RUGALMAS FESTÉK

A swissQprint egyedileg optimalizált festékeket kínál tekercses nyomtatóihoz, amelyek erős tapadásúak és nagyon rugalmasak, a felhasználók tehát szinte bármi­lyen tekercses média nyomtatását elvégezhetik velük. A festék pedig kiáll bármit, amit az anyagnak ki kell állnia: vágást, hajtogatást, nyújtást és így tovább.

AUTOMATIKUS KÉTOLDALÚ NYOMTATÁS

– A TERMELÉKENYSÉGET ROBBANÁSSZERŰEN MEGNÖVELŐ INNOVÁCIÓ

A Karibu és Karibu S modellek új funkciója az automa­tikus kétoldalú nyomtatás. Egy kamerarendszernek és QR kódoknak köszönhetően a folyamat automa­tizáltan megy végbe – hatékonyan és megbízhatóan. A folyamatot a swissQprint egyedi fejlesztésű Lory ve­zérlőszoftvere irányítja.

MEGÉRI BERUHÁZNI!

Mindkét Karibu modell a swissQprint robusztus alap­ját használja, amely az átlagosnál jóval hosszabb élet­tartamot biztosít. Alacsony működési költségeik által ezek a sokoldalú UV roll to roll nyomtatók magas hozzáadott értéket garantálnak teljes életciklusuk folya­mán. És persze a swissQprinttől megszokott kiváló minőséget.

Meggyőző választás, amely a termelékenységet kombinálja a kiváló nyomatminőséggel: Karibu S, a swissQprint roll to roll nyomtatócsalád új, nagy sebességű tagja!

NEON UV NYOMTATÁS

– RAGYOGÓAN FLUORESZKÁLÓ NYOMATOK

A neonszínek különleges ragyogást kölcsönöznek nyo­matainknak, szenzációs megjelenésükkel kiemelked­nek az átlagból, és biztosan felkeltik a szemlélők ér­deklődését. A swissQprint felhasználók pedig azonnal elkezdhetik ilyen szemet gyönyörködtető nyomatok gyártását, ugyanis mostantól a neonsárga és neonpink színek elérhetők síkágyas és tekercses nyomtatóikhoz egyaránt. Bővíthetik beltéri nyomatkínálatukat: többek között displayeket, információs táblákat, backlit anya­gokat vagy akár rendezvények karszalagjait gyárthat­ják ezekkel a kiegészítő színhatásokkal.

Fontos megemlíteni: a neonnyomatok fluoreszkálnak, tehát sötétben UVA fény hatására világítanak, így kivá­lóan alkalmasak egyedi hirdetési anyagok, sőt szór­kozóhelyek, partik egyedi dekorációinak elkészítésére.

UTÓLAG IS BESZERELHETŐ

Minden swissQprint LED UV nyomdagép, a síkágyas és tekercses nyomtatók egyaránt kilenc, egyedileg konfigurálható színcsatornát tartalmaznak. A fel­használók így bármikor módosíthatják vagy bővíthe­tik meglévő színcsatorna-kiosztásukat, hogy képessé tegyék gépüket neon színek nyomtatására!

További információért keresse a swissQprint magyarországi képviseletét:

Barna Péter
Telefon: +36(30) 335 5085
sales@swissqprint.hu

www.swissqprint.hu

- Hirdetés -

Sign&Display