A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Hagyjuk a drága szoftvert másra!

Tulajdonképpen kijelenthetjük: már időszerű volt a Signdepot Europe Kft. részéről egy saját fejlesztésű RIP szoftver megjelentetése, hiszen ennek köszönhetően immár a teljes szublimációs ajándéktárgy nyomtatási munkafolyamatot lefedik termékeikkel. Mondani persze könnyű mindezt, de ők meg is csinálták: itt a SubliDraw RIP szublimációs szerkesztő szoftver, amely könnyen átlátható menüjével, egyszerű és gyors kezelhetőségével, illetve kiváló árképzésével remek megoldást kínál egy szublimációs ajándéktárgy nyomtatással foglalkozó vállalkozás számára!

Mi az a SubliDraw?
Joggal tehetjük fel a kérdést, hiszen e két kifejezést külön-külön rengetegszer hallottuk már, de így, egybefonódva ezidáig még sohasem.
A Signdepot Europe Kft.  dinamikus fejlődésének egyik kulcsa a rugalmasság, melyhez az is hozzátartozik, hogy meghallgatják ügyfeleik igényeit, és reagálnak is azokra – mindezt azzal a céllal, hogy a lehető legjobb és leghasznosabb termékeket kínálhassák számukra. A SubliDraw ezt az ügyfélközpontú hozzáállást példázza remekül. A SubliDraw ugyanis a Signdepot Europe Kft. saját fejlesztésű tervező és Rip szoftvere, szublimációs alapanyagok gyártásához, amely ötvözi a Photoshop és Corel/Adobe Illustrator előnyeit – csupán mindezt kedvezőbb áron. A szoftvert a Signdepot Europe Kft. idén ősszel megrendezett Sign&Print nyílt napján mutatták be először – ahol a bevezető prezentációt követő termékbemutató iránt óriási érdeklődés mutatkozott, ami a szoftver működését megismerve nem is csoda, de ne szaladjunk ennyire előre!

Könnyű kezelhetőség, gyorsabb munka, nagyobb hatékonyság.
De mit is kínál a SubliDraw a már jól ismert szoftvermárkákkal szemben? Mindezt két egyszerű mondatban a legpraktikusabb összefoglalni:
1. Kezelőfelülete letisztult és egyszerű.
2. Használata nem igényel grafikai tudást.

De mit is takar mindez a szoftver funkcióit illetően? Lássuk röviden:
1. A SubliDraw több mint 100 beépített szublimációs alapanyag sablont (template) tartalmaz, ami lefedi a Signdepot szublimációs termékek teljes kínálatát. Ennek köszönhetően a menüben könnyedén kiválaszthatjuk a korábban megvásárolt alapanyagunkat – a SubliDraw annak méreteit már azonnal felismeri, így rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg használatával, hiszen kizárólag a nyomtatással kell törődnünk!
2. A szoftver ráadásul folyamatos szerver – kliens kapcsolatban van, ami azért fontos, mert ennek köszönhetően amint új termék vagy sablon jelenik meg a Signdepot Europe Kft.  kínálatában, azt automatikusan frissíti, és az új termék azonnal elérhetővé válik a szoftver menüjében!
3. Fényképek és fájlok kezelése: nem kell sokat bíbelődnünk azzal sem, hogy milyen anyagot szeretnénk kinyomtatni, a SubliDraw ugyanis több mint 100 féle fájlformátum kezelésére képes, közöttük természetesen a leggyakrabban használt jpg, pdf, gif, tif formátumokkal. Így a nyomtatandó grafikát a szoftver egyszerűen felismeri, mi pedig már szerkeszthetjük is nyomtatásra.
4. Fotók és képek szerkesztése: a képek és grafikák egyszerű importálását és sablonba helyezését követően beállíthatjuk az általunk elvárt fényerőt, szaturációt, élességet, illetve RGB színeket.
5. Egyszerű használat: a SubliDraw kezelése tényleg olyan jól átlátható, a szükséges lépések logikusan felépítettek, hogy használatához valóban semmilyen grafikai tudásra nincs szükség!
A SubliDraw segítségével rengeteg időt és energiát megspórolhatunk magunknak.
Nem csak hogy meggyorsítja a szerkesztési folyamatot, de már a tervezett termék előnézetét is láthatjuk. Általános tapasztalat, hogy egy-egy munkánál akár tízszer több idő elmegy a szerkesztésre, mint a gyártás többi fázisára együtt, a SubliDraw használata azonban olyan egyszerű, hogy rengeteg időt nyerünk vele a szerkesztési folyamat során!

Nézzük a SubliDraw munkafolyamat lépéseit:
• Megnyitjuk a szoftvert.
• A bal oldalon szereplő kategóriák/ termékek közül kiválasztjuk a kívánt terméket.
• 2x kattintással a termék sablonja megjelenik a munkafelületen.
• Fénykép beimportálására a fenti menüsor „megnyitás szerkesztésre” pontban van lehetőségünk.
• A Felirat/logó menüpont kiválasztásával egyedi felirattal láthatjuk el nyomatunkat.
• Az alsó menüsorban (háttér kitöltés, clip art, transparancies, templates) egyedivé varázsolhatjuk a nyomatot.
• Ezt követően beállíthatjuk a fotó fényerejét, a szaturációt, az élességet, illetve a színeit.
• Az ICC profil beállítása a szoftveren belül elegendő.
• Amint e néhány rövid lépésen túl vagyunk, egyszerűen elmentjük az elkészült egyedi grafikát.
•  A kész grafikát pedig    azonnal nyomtathatjuk.


A SubliDraw menürendszerénél és használatánál talán csak az árképzése egyszerűbb és átláthatóbb, íme:
SubliDraw Próba Verzió: Amennyiben még nem vagyunk biztosak, hogy vállalkozásunk számára ez a megfelelő RIP szoftver, abban az esetben lehetőségünk van mindenféle költség nélkül kipróbálni azt. E változatban a SubliDraw PRO verziójával játszadozhatunk ingyenesen, elérjük annak minden funkcióját, csak a végén vízjellel ellátott grafikát kapunk, amit így értékesítési céllal felhasználni nem tudunk.
SubliDraw Basic Verzió: A szoftver ezen változata 1 nyomtató kezelésére alkalmas, A4 és A/3 méreteket tud nyomtatni. A Signdepot készletében elérhető összes terméksablont tartalmazza, a készülő termék költségkalkulációját viszont nem. A csomag ára mindössze 40.000 Ft – amely egyszeri költségként jelentkezik. További díjfizetés nélkül, automatikusan megkapjuk a jövőbeli frissítéseket.
SubliDraw Pro Verzió: Ebben a változatban a szoftver már négy nyomtató kezelésére alkalmas, amelyek lehetnek akár szélesformátumú nyomtatók is. Természetesen tartalmazza a Signdepot készletében elérhető összes terméksablont, és a készülő termék költségkalkulációját is. A Pro Verzió hamarosan elérhető lesz.

Röviden összefoglalva tehát a SubliDraw RIP szoftver előnyeit:
1. Gyorsabb, hatékonyabb munkafolyamat.
2. Vizuális képet ad a végtermékről.
3. Könnyed grafikai szerkesztés.
4. A termelékenység drasztikus növelése.
5. Szublimációs papír, festék költséghatékony felhasználása.
6. A szoftver folyamatosan frissíti magát.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display