A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ha marás, akkor AXYZ

A magyar piacon is egyre ismertebb AXYZ fejlesztései nem álltak meg az utóbbi időben sem. A kanadai csúcsmi­nőségű CNC berendezéseket gyártó cég az Innovator nevű maróberendezéssel bővítette portfólióját, a Trident és Infinite gépeit pedig megújult funkciókkal látta el. A széles körben, egyedi és sokszor nagyon speciális igé­nyeket kiszolgáló berendezések így nem hiányozhatnak a reklámeszközgyártó cégek gépparkjából sem.

INNOVATOR

Az AXYZ legújabb berendezése az Innovator megje­lenése óta nagy érdeklődésnek örvend az iparágban. A marási munkákra specializálódott vállalkozások szá­mára ez a gép – elérhető árkategóriában – prémium minőségű munkadarabok gyártását teszi lehetővé. A szervomotorokkal integrált, automata szerszámcse­rélővel bővíthető gép az AXYZ CNC marógépek örök­ségére épít és a legszélesebb alapanyag választék fel­dolgozására készült. A lágy mozgás és nagy sebesség mellett alapfelszereltség a prémium ferde fogazású fogasléc, ami új szintre emeli a marási munkák minő­ségét. A meggyőző alapkonfigurációt tovább erősíti az 5 lóerős maróorsó és a forgácseltávolítást biztosító leszorító talp. Vágórendszerében rezgő és tangenciális kések egyaránt használhatók és olyan segédberende­zésekkel bővíthető, mint az oldalcsatornás fúvók, köd­kenők és hideglevegős hűtés vagy vákuum pumpák.

TRIDENT

Megújult a teljesen kompakt alapfelszereltségében három eszközhelyes különböző fel­dolgozási technológiát ötvöző Trident gépek felszereltsége is. Három eszközhelyébe két kés és egy marószár helyezhető. A gyártó legsokolda­lúbb berendezéséhez most már a statikus és rezgő­kések mellé elérhetővé vált az elektronikus kés, ami gyorsabb és csöndesebb munkát biztosít. A megújult robosztus kialakítás biztosítja a kiváló marási minő­séget, ami a gyorsabb termelés érdekében felszerel­hető szerszámcserélővel mind a maróorsóhoz, mind a késekhez.

INFINITE

A korábbról már jól ismert minden szempontból a gyártók igényei szerint alakítható Infinite gépek számá­ra nem létezik túl kicsi vagy túl nagy feladat. A munkaterület szélessége 1524 mm-től 3270 mm-ig bővíthe­tő, míg a hosszúsága 1220-15000 mm-ig. Felszerelhető szimpla, dupla vagy akár háromfejes konfigurációval, opcionálisan két Y-kocsis vagy két hidas változattal, aminek köszönhetően akár egyszerre több munkada­rabon is dolgozhat!

A kanadai AXYZ marógépeit reklámeszköz vagy display gyártás területén egyaránt ajánljuk lévén, hogy gond nélkül dolgozzák fel az olyan alapanyagokat, mint a plexi, fa, MDF, műanyag, ACM és különböző habanyagok. Továbbá a vágási és marási munkát egyaránt igénylő védőcsomagolás gyártóknak és azoknak a speciális, például faipari belsőépítészeknek, akik 3D-s, azaz térhatású dekorációs elemeket készítenek.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy úgy gondolja az AXYZ család valamely gépe hasznos tagja lehetne vál­lalkozásának, akkor további információkért látogas­son el weboldalunkra: www.partners.hu.

Partners Kft. – Társ a megoldásban!

- Hirdetés -

Sign&Display